Παραλίγο τραγωδία από ρίψη πέτρας σε όχημα στη Σίνδο

Ένα σοκαριστικό και άκρως επικίνδυνο περιστατικό συνέβη Τρίτη 16 Ιουλίου, έξω από τη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη. Από άτομα, που βρίσκονταν στην πεζογέφυρα πάνω από την υπόγεια διάβαση στον δρόμο προς τη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, πετάχτηκε μια μεγάλη πέτρα σε διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ.

Η οδηγός, σοκαρισμένη αλλά ευτυχώς αβλαβής, βγήκε από το όχημα προσπαθώντας να εντοπίσει τους δράστες.

Παραλίγο τραγωδία…

Σύμφωνα με καταγγελία του γιου της, το πέρασμα είναι στενό, με στροφές και κλίσεις, και ένας απότομος χειρισμός του τιμονιού θα μπορούσε να οδηγήσει σε τραγωδία.

Για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 21:00 το βράδυ έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία. Ο 33χρονος γιος της οδηγού τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο μάλιστα συχνάζουν παραβατικά στοιχεία.Καλεί τόσο τους οδηγούς όσο και τις αρμόδιες αρχές σε εγρήγορση, ζητώντας αύξηση των περιπολιών στην περιοχή.

Παρόμοια περιστατικά ρίψης αντικειμένων από πεζογέφυρες έχουν καταγγελθεί και στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Απαιτείται άμεση δράση από τις αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση αυτών των επικίνδυνων φαινομένων και την προστασία των πολιτών.

Επιπρόσθετα, η εγκατάσταση συστημάτων καμερών στην περιοχή θα μπορούσε να λειτουργήσει αποτρεπτικά και να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.

Ας ελπίσουμε πως τέτοιου είδους περιστατικά σύντομα θα πάψουν να συμβαίνουν και πως οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και με ασφάλεια στους δρόμους.


Φωτογραφία Depositphotos

Απέσυρε τη μήνυση κατά Αυγενάκη ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε