Βασιλιάς Κάρολος: Ξανά viral για τον νέο εκνευρισμό του και για την οικονομική πολιτική της νέας κυβέρνησης, φορώντας βασιλική ενδυμασία αξίας 5 δις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξανά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας λίγο πριν την δημόσια τοποθέτησή του για τα οικονομικά μέτρα που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση, φορώντας το διαμαντένιο στέμμα του!

Φορώντας το στέμμα και τη βασιλική ενδυμασία που υπολογίζεται ότι αξίζει κάπου στα 5 δις εκατομμύρια λίρες, ο βασιλιάς Κάρολος περιέγραψε την προτεραιότητα της κυβέρνησης για οικονομική ανάπτυξη, για να ανακάμψουν οι πολίτες της Βρετανίας από την κρίση κόστους ζωής, αναφέρει σε σχολιασμό η Daily Mail!

 

Η βασιλική ρόμπα και ο μικρός βοηθός

Μετά τον εκνευρισμό του με φρουρό ο οποίος δε βοήθησε τη σύζυγό του Καμίλα να φορέσει το παλτό της σε παρέλαση που παρακολουθούσαν στο Τζέρσεϊ, ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου φαίνεται πως έχασε ξανά την υπομονή του, αυτήν τη φορά με βοηθό του.

Κατά τις εργασίες του Κοινοβουλίου στην Βρετανία, μετά τις πρόσφατες εκλογές και τη νίκη του Κιρ Στάρμερ, ο βασιλιάς απηύθυνε την καθιερωμένη ομιλία του στους βουλευτές.

Πολλοί ωστόσο ήταν εκείνοι που παρατήρησαν τον εκνευρισμό του με έναν βοηθό του, που κρατούσε τον μανδύα του την στιγμή που καθόταν στον θρόνο.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται ο βασιλιάς Κάρολος να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον βοηθό που δεν τοποθέτησε σωστά τον μανδύα του στον θρόνο, πέφτοντας στο χέρι του.

Με κινήσεις του, ο μονάρχης έδειξε τον εκνευρισμό του στον άνδρα και το πώς να φτιάξει σωστά τον μανδύα.


Διεθνή

Έξαλλος ο βασιλιάς Κάρολος με βοηθό που δεν έσπευσε να βοηθήσει την Καμίλα με το παλτό της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε