Αγωγός ΕΥΑΘ

Θεσσαλονίκη: Πολύωρη διακοπή νερού σε περιοχή των Συκεών 18/9

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 18/09/2024, από τις 09:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες με σκοπό την σύνδεση νέου δικτύου Φ90 με υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης Φ110 επι της συμβολής των οδών Σολωμού και Κανάρη της Δ.Ε. Συκεών, του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Βορείου Ηπείρου, Καποδιστρίου, Μπουμπουλίνας και Κανάρη καθώς και στις παρακείμενες οδούς της Δ.Ε. Συκεών, του Δήμου Νεάπολης – Συκεών

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε