Πάτρα: Πολυπληθής συγκέντρωση για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Μαζική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αχαϊκή πρωτεύουσα για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, έπειτα από κάλεσμα του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.

Στην πολυπληθή συγκέντρωση συμμετείχαν φοιτητές, μαθητές και πολίτες, ενώ η πορεία που ακολούθησε πέρασε έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Πάτρας.

 

 

 

 

 

Με κεντρικό σύνθημα, «Δεν έχω οξυγόνο», οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες για την πολύνεκρη τραγωδία και εξέφρασαν την στήριξή τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Σε δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «αυτό το έγκλημα δεν ξεχνιέται και σήμερα είμαστε εδώ για να φωνάξουμε ότι δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί».

 


 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε