Η Τούμπα εχει το δικό της προπονητικό κέντρο για το κοινό

Η Τούμπα εχει το δικό της προπονητικό κέντρο για το κοινό

Το προπονητικό κέντρο τούμπας δημιουργήθηκε στις αρχές του 2014, με σκοπό να παντρέψει τις κλασικές αρχές του fitness με νέες μεθόδους και προγράμματα του σήμερα.
 
Προγράμματα άθλησης που εδώ και αρκετά χρόνια εφαρμόζονται στο εξωτερικό τόσο σε απλούς ανθρώπους που θέλουν να γυμναστούν όσο και σε αθλητές, επαγγελματίες και μη.
 
Με δυο αίθουσες μεγαλύτερες από 100 τετραγωνικά, ο κάθε ασκούμενος μπορεί να βρει το χώρο που θέλει και να δοκιμάσει οποιοδήποτε πρόγραμμα του ταιριάζει υπό την καθοδήγηση γυμναστών με συμμετοχές σε επαγγελματικούς αγώνες.

Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας. Το προπονητικό κέντρο τούμπας αποτελεί διέξοδο στο καθημερινό άγχος και τη ρουτίνα, αλλά και ένα χώρο προετοιμασίας αθλητών, σωματικής βελτίωσης – κατάστασης, ενεργητικής αποθεραπείας, και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Με άνετο παρκινγκ και εύκολη πρόσβαση στο χώρο.

Τριανταφυλλοπούλου 1 και Πισίδου, Άνω Τούμπα.
Από Δευτέρα έως και Σάββατο.
Τηλ. 6975689077.

Λειτουργούν τμήματα pilates, yoga, gun-ex, tae-bo, πυγμαχίας, kick boxing, tae kwon do, zumba, aero fusion, trx, pole dancing, aerial yoga, aerobic, aikido, personal training, ορθοσωμικής, shiatsu, thai massage.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε