Δημήτρης Παπαδημούλης

Δ.Παπαδημούλης: Εκλογές για αυτοδυναμία Τσίπρα - Κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως σήμερα παραιτείται η κυβέρνηση

Παπαδημούλης: Εκλογές το συντομότερο δυνατό«Οι εκλογές θα γίνουν για να αποκατασταθεί η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα, που είναι απαραίτητη για να ανακάμψει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μοναδικός ισχυρός πόλος. Θα ζητηθεί από τον κόσμο αυτοδυναμία, προκειμένου την επόμενη τετραετία να περάσουμε από την ύφεση στην ανάπτυξη», είπε ο ευρωβουλευτής Δ.Παπαδημούλης στο MEGA.
 
«Ο Τσίπρας έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη στον ελληνικό λαό και αυτό θα φανεί με τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Αντίθετα οι οπαδοί της επιστροφής στη δραχμή και μάλιστα με μνημόνιο, θα έχουν πολύ μικρότερη δύναμη»
 
Ο κ.Παπαδημούλης έκανε λόγο για «αναγκαστική συνύπαρξη με τους ΑΝΕΛ», η οποία, όπως είπε, δεν θα αποτελέσει επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα. Η συνύπαρξη με τους ΑΝΕΛ ήταν αναγκαστική και εξηγήθηκε στον κόσμο.
 
O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε  ότι δεν υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

“Αυτούς που ο λαός έδιωξε από την πόρτα, δεν έχει καμία δουλειά ο ΣΥΡΙΖΑ να τους βάλει από το παράθυρο» .
 

Τελευταία νέα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές εντός Σεπτεμβρίου.
 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να του υποβάλλει και επίσημα την παραίτηση της κυβέρνησής του.
 
Είναι πολύ πιθανό ο κ. Τσίπρας να απευθύνει και διάγγελμα στον ελληνικό λαό με το οποίο θα εξηγεί και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών είναι η Κυριακή 20 Σεμπτεβρίου, καθώς η κυβέρνηση επιδιώκει εκλογές-εξπρές.

 

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε