Ένας Σεπτέμβριος ζεστός και ολίγον ρευστός!!

Ένας Σεπτέμβριος ζεστός και ολίγον ρευστός!!

Αρχίζουμε και φέτος, και καλωσορίζουμε τόσο εσάς όσο και τους δικούς μας ανθρώπους σε μια νέα ακαδημαϊκή χρονιά! 
 
Φαίνεται πως η ανάγκη που προκύπτει για τους καιρούς που περνάμε είναι η συνεχόμενη αλλαγή και προσαρμογή όλων μας στις απαιτήσεις της ημέρας, του μήνα … 
 
Τι μένει, λοιπόν, σταθερό;
 
Σίγουρη και σταθερή, αν και όχι πάντα αναγνωρισμένη είναι η ανάγκη μας να υπάρχουμε, να εξελισσόμαστε, να νοιώθουμε καλά!! Η εκπαίδευση είναι ένας τρόπος να αλλάζω, να εξελίσσομαι, να φρεσκάρομαι, να μαθαίνω. 
 
Στις 8 Σεπτεμβρίου είναι η Ημέρα κατά του Αναλφαβητισμού, και με αφορμή αυτή τη μέρα, εστιάζουμε στη δύναμη της γνώσης, τις σκέψεις και του ανοιχτού μυαλού! Το να γνωρίζω σημαίνει ότι μπορώ και να επιλέξω! Κάποτε η επιλογή είναι εύκολη και κάποτε λίγο … δυσκολότερη! 
 
Έτσι σας καλούμε να εξελιχτούμε μαζί, να μάθουμε, να ζωντανέψουμε τις μέρες και τα Σαββατοκύριακά μας, γιατί η εκπαίδευση ανοίγει παράθυρα τόσο στο μυαλό όσο και το σώμα και στα συναισθήματα μαζί.
 
Η σκέψη μας είναι να δημιουργούμε ευέλικτα προγράμματα εκπαίδευσης που να ολοκληρώνονται σε λίγα Σαββατοκύριακα, δίνοντας πάντα και την δυνατότητα σε κάποιον να ολοκληρώσει ένα μεγάλο κύκλο με επαγγελματική αρτιότητα σε διάφορες ειδικότητες.
 
Πέραν των γνωστών ειδικοτήτων μας, φέτος ενσωματώνουμε στο πρόγραμμα σπουδών μας και τις εξής νέες ειδικότητες:
 
1)      Εκπαίδευση στον Βιοσυντονισμό, με εισηγητή τον κο Νίκο Χατζημπάλαση
2)      Εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική, με εισηγήτρια την κα Νίκη Τσέκου
3)      Εκπαίδευση στην Σπονδυλοθεραπεία, με εισηγητή τον κο Ηρακλή Καραφουλίδη
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε