Στην Άθυτο, προτείνουμε το  Rigas Boutique Hotel

Στην Άθυτο, προτείνουμε το Rigas Boutique Hotel

Στο πιο όμορφο πέτρινο χωριό της Χαλκιδικής, την Άθυτο, το πανέμορφο Rigas Boutique Hotel, ατενίζει όλο το καλοκαίρι το απέραντο γαλάζιο, περιμένοντας να σας ξεναγήσει στο φωτεινό του βασίλειο.
Χτισμένο στην άκρη του βράχου, το Rigas Boutique Hotel αγναντεύει από ψηλά τα καταγάλανα νερά του Τορωναίου κόλπου, και σας περιμένει για να απολαύσετε την κάθε ξεχωριστή υπηρεσία που αυτό προσφέρει. Η υπέροχη βεράντα του, με την πισίνα, το pool bar και το εστιατόριο Tuna Fish Concept,  προσφέρει συναρπαστική θέα στη Σιθωνία και τον Άθω.
Ο ιδιαίτερος  αρχιτεκτονικός και διακοσμητικός  χαρακτήρας του ξενοδοχείου, διαφαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια του Lobby, στους μεγάλους γωνιακούς καναπέδες, στην πορτοκαλί μεταλλική κατασκευή κατά μήκος της οροφής και στους γκρι τοίχους από πατητή τσιμεντοκονία.
Η μεγάλη πισίνα ελεύθερου σχήματος με τις άνετες ξαπλώστρες, είναι ιδανική για πρωινές  βουτιές, με τη συνοδεία ενός καλοκαιρινού δροσιστικού ποτού, από το πλήρως εξοπλισμένο poolbar του ξενοδοχείου ή για την απόλαυση ενός  γεύματος με ελληνικές επιλογές γεύσεων από το γαστριμαργικό μενού του εστιατορίου Tuna fish concept .
Ένα επίπεδο κάτω από την πισίνα, βρίσκεται το TunaBar, του οποίου η γήινη κομψότητα συνδυάζεται με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις και την υπέροχη θέα.
Τα δωμάτια, ευάερα κι ευήλια, ακολουθούν τη γήινη χρωματική παλέτα. Η οροφή  με τα δοκάρια  και το κρεβάτι με το ψηλό υφασμάτινο κεφαλάρι, κερδίζουν τις εντυπώσεις, όπως επίσης και τα προεκτεινόμενα φωτιστικά ιδιαίτερης αισθητικής πάνω από τα κομοδίνα. Ειδικά διαμορφωμένες ξύλινες κατασκευές, “φιλοξενούν” την τηλεόραση και το μπουντουάρ, προσθέτοντας μια ενδιαφέρουσα διακοσμητική πινελιά.
 


RIGAS BOUTIQUE HOTEL

Άθυτος, Χαλκιδική,

Τηλέφωνο: +30 23740 91187 | +30 23740 91120
Fax: +30 23740 91667
Email: [email protected]
Website: www.rigas-hotel.gr

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε