Το βιβλίο «Δεν είμαι η αδελφή μου» της Μαίρης Σάββα-Ρουμπάτη  απέσπασε το Βραβείο Εφηβικής Λογοτεχνίας  στα Βραβεία Βιβλίου Public

Το βιβλίο «Δεν είμαι η αδελφή μου» της Μαίρης Σάββα-Ρουμπάτη απέσπασε το Βραβείο Εφηβικής Λογοτεχνίας στα Βραβεία Βιβλίου Public

Το βιβλίο της Μαίρης Σάββα-Ρουμπάτη Δεν είμαι η αδελφή μου κέρδισε το Βραβείο Εφηβικής Λογοτεχνίας στη χθεσινοβραδινή τελετή απονομής των Βραβείων Βιβλίου Public. 
 
Η εκδήλωση απονομής των βραβείων Public πραγματοποιήθηκε Τρίτη 24 Μαΐου, στο κατάμεστο θέατρο Παλλάς στην καρδιά της Αθήνας. Μέσα από ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις συνολικά, συμμετείχαν 150 εκδοτικοί οίκοι, 1.300 συγγραφείς και 2.000 τίτλοι βιβλίων, ενώ 110.000 αναγνώστες ανέδειξαν τα αγαπημένα τους βιβλία με 235.000 ψήφους.
 
Το βιβλίο Δεν είμαι η αδελφή μου πέρασε στην τελική δεκάδα της κατηγορίας «Εφηβική Λογοτεχνία» και τελικά κέρδισε την πρώτη θέση μέσα από την ανοιχτή διαδικασία ψηφοφορίας του αναγνωστικού κοινού, που πραγματοποίησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η αλυσίδα καταστημάτων Public. 
 
Το βραβείο παρέλαβαν ο εκδότης Γιάννης Κωνστανταρόπουλος και η συγγραφέας Μαίρη Σάββα-Ρουμπάτη, η οποία ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισε το βιβλίο της και μίλησε για την ανάγκη να διαβάζουν στη σημερινή εποχή οι έφηβοι βιβλία. Ο κ. Κωνστανταρόπουλος σημείωσε πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός των βραβείων βιβλίου της αλυσίδας Public και επεσήμανε την προσπάθεια των εκδόσεων Μίνωας να εκδίδουν ποιοτικά εφηβικά βιβλία, θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικούς αναγνώστες.    
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε