2η Αμερικάνικου τύπου Δημοπρασία yard sale auction

2η Αμερικάνικου τύπου Δημοπρασία yard sale auction

Ο Οίκος Δημοπρασιών και Τέχνης Myro Antiques House σας προσκαλεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 19.00 σε μια δημοπρασία εντελώς διαφορετική από τις κανονικές του: μία αμερικάνικου τύπου yard sale auction (=δημοπρασία αυλής). Πρόκειται για ένα είδος δημοπρασίας που οι αμερικάνοι παραδοδιακά κάνουν ακόμα και ερασιτεχνικά, στις αυλές σπιτιών ή σε κήπους, με αντικείμενα για το σπίτι, σε πολύ χαμηλές τιμές, και είναι ουσιαστικά μια αφορμή για συνάντηση φίλων, για διασκέδαση και ψώνια. Στην American style yard sale auction του Οίκου μας θα βρείτε έργα τέχνης, διακοσμητικά, παλιά αντικείμενα, σουβενίρ, στολισμούς σπιτιού και κήπου, και πολλά άλλα, κάποια μεμονομένα και κάποια σε ομάδες αντικειμένων, με τιμή εκκίνησης 10 ευρώ το καθένα για όλα!
 
Εγγραφές: 19.00
Έναρξη: 19.30
 
Διαδικασία / Όροι Συμμετοχής
Η διαδικασία είναι δημόσια και καταληκτική. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά να το πληρώσουν και να το παραλάβουν μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017.
Τα δημοπρατούμενα (Lots) προβάλλονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο με φωτογραφίες υψηλής πιστότητας, αλλά χωρίς αναλυτικές περιγραφές. Ωστόσο, εξαιτίας της πληθώρας των αντικειμένων που καταφθάνουν στον Οίκο μας για διάθεση μέσω της δημοπρασίας, και την μεγάλη ποικιλία αντικειμένων ως προς το είδος, συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να εξετάζουν οι ίδιοι και εαν εφικτό- από κοντά τα αντικείμενα που σκοπεύουν να αγοράσουν. Η συμμετοχή στην δημοπρασία σημαίνει αδιαμφισβήτητη αποδοχή των όρων της, όπως επίσης ότι ο πελάτης είναι ενήμερος για την ποιότητα, την κατάσταση και κάθε άλλη ιδιότητα των αντικειμένων που αγοράζει.
 
Συμμετοχή εξ αποστάσεως “MAKE OFFER”
Αν ο πελάτης κωλύεται να παρευρίσκεται στην δημοπρασία την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής της και το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει προσφορά χρησιμοποιώντας την δυνατότητα “MAKE OFFER”.
Ο πελάτης μπορεί πλέον να επιλέξει την λειτουργία “MAKE OFFER” μέσω της οποίας στέλνει στον Οίκο δημοπρασιών ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα με τα στοιχεία του και το ανώτερο ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει για το συγκεκριμένο lot. Το ποσό αυτό θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο ή ίσο με την τιμή εκκίνησης του εκάστοτε Lot .
Κατά την διάρκεια της δημοπρασίας:
α. Αν η τιμή του Lot δεν φτάσει το ποσό της προσφοράς, ο πελάτης που έκανε την προσφορά κατοχυρώνει το Lot στην τιμή του τελευταίου χτυπήματος συν ένα.
β. Αν η τιμή του Lot ξεπεράσει το ποσό της προσφοράς, ο πελάτης χάνει το Lot.
γ. Αν η τιμή του Lot είναι ίση με το ποσό της προσφοράς, προτεραιότητα έχει ο πελάτης που βρίσκεται μέσα στην αίθουσα.
Την φόρμα “MAKE OFFER” θα την βρείτε για κάθε αντικείμενο της δημοπρασίας, κάτω από την αναλυτική περιγραφή του αντικειμένου.
 
Διαδικαστικά της δημοπρασίας
Την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά να το παραλάβουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο της δημοπρασίας ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά. Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (myro.antiques.house@gmail.com ή καλώντας στο 6971890212).

 

Myró Antiques House
2ο χλμ Σουρωτή  – Άγ. Αντώνιος

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε