Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στη Μενεμένη λόγω εργασιών

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στη Μενεμένη λόγω εργασιών

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης πραγματοποιείται  σήμερα, Παρασκευή 18 Μάη στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης δικλείδας Φ200mm σε αγωγό Φ200mm, λόγω εργασιών της εταιρίας «ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΤΕ», στη συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Έλλης Αλεξίου.
Η διακοπή νερού  έχει προγραμματιστεί από τις 08:30 έως τις 12:30 στην περιοχή του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ενώ λόγω  των εργασιών της ΕΥΑΘ Α.Ε. θα σημειωθούν προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση σε όλη την περιοχή της Μενεμένης.
 
«Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών μας», σημειώνει  σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ.
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε