4 / four NATASSA MARE MOUMTZIDOU στο Μέγαρο Μουσικής

4 / four NATASSA MARE MOUMTZIDOU στο Μέγαρο Μουσικής

Μετά την συναρπαστική πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του ελληνογερμανικού ensemble Natassa Mare Quintet που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο 2018 στο ΜΜΘ, η ελληνίδα τραγουδίστρια επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής, καλεσμένη του Ραδιοφωνικού Σταθμού και Κοινωνικού Συλλόγου της ΣυνΑνθρωπίας StarClassic Radio σε μία σύμπραξη με τους εξαίρετους Έλληνες μουσικούς της τζαζ, Φίλιππο Κωσταβέλη, Γεώργιο Σμυρνή και Γιώργο Κλουτζό Χρυσίδη. Οι οπαδοί του είδους μπορούν να προσβλέπουν σε μια υψηλής ποιότητας συναυλία.
 
«Χαρισματική και εκφραστική, στιλιστικά σίγουρη, η Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου κινείται με εξαιρετική ευκολία μεταξύ μελωδίας και αυτοσχεδιασμού. Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της δημιουργικότητας στη σύγχρονη μουσική σκηνή της Ελλάδας, πέρα από όλα τα στερεότυπα»
(Europäischer Kultursommer Fellbach)
 
To κουαρτέτο θα παρουσιάσει μία σειρά τραγουδιών από την προσωπική δισκογραφία της καλλιτέχνιδας καθώς και μέρη από την πρόσφατη δουλειά των τεσσάρων μουσικών πάνω στην ελληνική παραδοσιακή μουσική, εμβαπτισμένα πάντοτε στο σύγχρονο ηχοχρωματικό τοπίο διαμέσου της τζαζ και των διαπολιτιστικών επιρροών και ηχοχρωμάτων των συντελεστών.

•    H συναυλία πραγματοποιείται για την υποστήριξη των κοινωνικών στόχων του StarClassic Radio. Πληροφορίες για τις δράσεις απευθείας από τη σελίδα του ραδιοφώνου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.starclassic.gr
•    Υποστηρίζουμε το έργο της “ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων”

 

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ
4 / four
NATASSA MARE MOUMTZIDOU
Φίλιππος Κωσταβέλης | Γιώργος Σμυρνής | Γιώργος Κλουτζός Χρυσίδης

Μία παραγωγή του Διαδικτυακού Ραδιοφωνικού Σταθμού &
Κοινωνικού Συλλόγου της ΣυνΑνθρωπίας
StarClassic Radio.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου: ερμηνεύτρια / αυτοσχεδιάστρια
Φίλιππος Κωσταβέλης: πιάνο
Γιώργος Σμυρνής: κοντραμπάσο
Γιώργος Κλουτζός Χρυσίδης: κρουστά

Λίγα λόγια για τη φιλοσοφία του σταθμού:

To StarClassic Radio είναι ένας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός εγκατεστημένος για να προβάλει την ομορφιά του κόσμου και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων. Εκπέμπουμε με άξονά μας τη χαρά, τη λαμπερή αίσθηση της ζωής, την ανυπέρβλητη αξία των στιγμών που συνθέτουν την καθημερινότητα. Ονομαζόμαστε ο Σταθμός της ΣυνAνθρωπίας, διότι (1) με έσοδα του σταθμού υποστηρίζουμε συνανθρώπους μας που χρήζουν άμεσης οικονομικής βοηθείας με κατά βάσην είδη πρώτης ανάγκης (2) δίνουμε βήμα σε κάθε δημιουργική δράση που ενδυναμώνει και ενθαρρύνει τον άνθρωπο μέσα από την επιχειρηματικότητα, την επιστήμη, την τέχνη και την παιδεία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πέμπτη 31 Μαΐου 2018
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Μ2
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 10? και 5? (μειωμένο)

Παραγωγή
 
Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός & Κοινωνικός Σύλλογος της ΣυνΑνθρωπίας
StarClassic Radio.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε