Γεννηματά: Στηρίζουμε Μπουτάρη. Το αίμα νερό δεν γίνεται...είπε ο Δήμαρχος

Γεννηματά: Στηρίζουμε Μπουτάρη. Το αίμα νερό δεν γίνεται...είπε ο Δήμαρχος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στα γραφεία της Περιφερειακής ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Το Κίνημα Αλλαγής δια στόματος Φώφης ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει εκ νέου όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχαν εκλεγεί με το Κίνημα Αλλαγής, στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο δε Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι το αίμα νερό δεν γίνεται και έδειξε θετικός στη στήριξη.
Στα πλαίσια της συνάντησης , συζητήθηκε και η επίθεση κατά του Μπουτάρη στις 19 Μαΐου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Η  κ. Γεννηματά καταδίκασε το γεγονός.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμινης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ ο Δήμαρχος  συνοδευόταν από  την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και τους  αντιδήμαρχους Άννα Αγγελίδου και Νίκος Φωτίου.
 
Τέλος η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε ηρωίδα την Καλύψω Γούλα με τον κ. Μπουτάρη να σημειώνει πως είναι και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε