Ποιες ταινίες μπορείτε να δείτε σήμερα βράδυ στην τηλεόραση (Τετάρτη)

Ποιες ταινίες μπορείτε να δείτε σήμερα βράδυ στην τηλεόραση (Τετάρτη)

Οι ταινίες που θα δούμε Τετάρτη βράδυ στην τηλεόραση. Το cityportal παρουσιάζει βαθμολογεί και προτείνει ποιες ταινίες να μη χάσετε. Ταινίες πρώτης προβολής ή ταινίες που απλά αξίζει να δούμε, από την ελληνική ή την ξένη κινηματογραφία. Περιλήψεις, πρωταγωνιστές, τρέιλερ. 

 Kωμωδία   Animation    Φαντασίας    Περιπέτεια   Θρίλερ   Δράμα   Ιστορική   Κοινωνική 

 
Να μη τη χάσετε      ►►►►►
αξίζει να τη δείτε      ►►►►
καλή στο είδος της  ►►
αδιάφορη ή μέτρια  ►►    
δεν τη προτείνουμε     

► Οι ταινίες σήμερα με μια ματιά (link)

 21:00     Άνθρωπος για ‘Oλες τις Δουλειές E TV 
 22:00   ►►►►Gravity Star
 01:30   ►►Public Enemies Star
 02:30   ►      Το Παίζω Και Πολύ Άντρας Alpha

► Οι ταινίες της ημέρας αναλυτικά – περιλήψεις 

 21:00   Άνθρωπος για ‘Oλες τις Δουλειές E TV  Kωμωδία 
Oταν μαλώνει με τον πατέρα του, ο πλούσιος και σκληρός Γιώργος, φεύγει από το σπίτι αποφασισμένος να εκδικηθεί πιάνοντας κορόιδα άλλους πλούσιους.’Eτσι πιάνει δουλειά ως γκρουμ σε ένα ξενοδοχείο και αρχίζει να πλευρίζει τους πλούσιους πελάτες.
Διάρκεια: 144 λεπτά Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου Ηθοποιοί: Γιώργος Κωνσταντίνου(Γιώργος Πασπαράτος), Μπεάτα Ασημακοπούλου(Λίζα), Νίκος Τζόγιας(Στέφανος), Γιώργος Μούτσιος(Δημήτρης), Χλόη Λιάσκου(Ερμίδου), Τζαβαλάς Καρούσος(Καπετάν Μανώλης), Γιάννης Μιχαλόπουλος(Τζον Πάπας), Λίλιαν Μινιάτη(Ειρήνη), Αλέκος Τζανετάκος(Φάνης), Σταύρος Ξενίδης(Σταύρος), Μπέτυ Αρβανίτη, Μάκης Δεμίρης, Μαρία Ιωαννίδου, Άρης Μαλιαγρός
 
 22:00   Gravity Star  Επιστημονικής Φαντασίας 
Η Μπούλοκ πρωταγωνιστεί ως η Δρ Ράιαν Στόουν, μια λαμπρή ιατρική μηχανικός στο πρώτο της διαστημικό ταξίδι, συνοδευόμενη από τον βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι (Κλούνι), στο τιμόνι της τελευταίας του πτήσης, πριν τη συνταξιοδότηση. Αλλά σ? ένα φαινομενικά συνηθισμένο διαστημικό περίπατο, επέρχεται η καταστροφή. Το διαστημικό λεωφορείο καταστρέφεται, αφήνοντας τους Στόουν και Κοβάλσκι ολομόναχους – δεμένους μόνο μεταξύ τους, να στροβιλίζονται στο απέραντο σκοτάδι του διαστήματος. Η εκκωφαντική σιωπή τους δείχνει πως έχουν χάσει κάθε επαφή με την Γη… και μαζί κάθε πιθανότητα διάσωσης. Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα τους, κατατρώει το λιγοστό οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Ο μόνος δρόμος της σωτηρίας ίσως να σημαίνει πως πρέπει να πάνε ακόμη παραπέρα, στην τρομακτική απεραντοσύνη του σύμπαντος.
Διάρκεια: 91 λεπτά Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Τζορτζ Κλούνεϊ
 
 01:30   Public Enemies Star  Ιστορική 
Ο Μάικλ Μαν προσεγγίζει την εποχή της οικονομικής ύφεσης στις ΗΠΑ μέσα από την ιστορία ενός γκάγκστερ που έγινε λαϊκούς θρύλος. Τι θα δούμε: Την περίοδο της Ύφεσης στην Αμερική, ο Τζον Ντίλιντζερ ήταν ο πλέον καταζητούμενος γκάνγκστερ της χώρας, με «ειδικότητα» στις ληστείες τραπεζών… Μάλιστα, είχε καταφέρει να δημιουργήσει γύρω από το όνομά του έναν τέτοιο αστικό μύθο, που τον παρουσίαζε ως σύγχρονο Ρομπέν των Δασών και υπερασπιστή των αδυνάτων, καθώς ήταν αφενός τόσο ικανός και χαρισματικά επιτήδειος που καμία φυλακή δεν μπορούσε να τον περιορίσει και αφετέρου τόσο λαοφιλής που όποιος τον καταδίωκε προκαλούσε τη λαϊκή μήνι. Ο Μέλβιν Χόρας Πέρβις Τζούνιορ ήταν ο Κλαρκ Γκεϊμπελικός «ήρωας» του μετέπειτα FBI, ο εντεταλμένος από τις Αρχές τιμωρός που ανέλαβε να συλλάβει όλα τα μεγάλα ονόματα της Μαφίας, τους επονομαζόμενους εν δυνάμει «Δημόσιους Κινδύνους», ώστε να αποκατασταθεί η Αστυνομία στις συνειδήσεις των πολιτών. Ο Ντίλιντζερ όμως αποδείχτηκε πολύ δύσκολος αντίπαλος ακόμα και γι’ αυτό το λαγωνικό αλλά και ολόκληρο το Σώμα…
Διάρκεια: 143 λεπτά Σκηνοθεσία: Μάικλ Μαν Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Κρίστιαν Μπέιλ, Μάριον Κοτιγιάρ, Τσανινγκ Τέιτουμ, Μπίλι Κρούνταπ
 

 02:30   Το Παίζω Και Πολύ Άντρας Alpha  Kωμωδία 

Ύστερα από αρκετά χρόνια καταπίεσης από την οικογένειά του, ο Ζήνων αλλάζει τη ζωή του με τη βοήθεια ενός φίλου του από την Αφρική. Κάποιες αστείες στιγμές και η παρουσία του Μουστάκα δεν αρκούν για να βελτιώσουν τη συνολική βιντεο-αισθητική.
Διάρκεια: 90 λεπτά Σκηνοθεσία: Ερρίκου Θαλασσινού Ηθοποιοί: Σωτήρη Μουστάκα, Θάλεια Παπάζογλου, Κατερίνα Γιουλάκη.
 
►Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα τηλεόρασης για όλη τη μέρα και όλα τα κανάλια
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε