Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την κατάργηση ή όχι της θερινής ώρας

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την κατάργηση ή όχι της θερινής ώρας

Τις 4,6 εκατομμύρια απαντήσεις από τα 28 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέγραψε η δημόσια διαβούλευση της Κομισιόν που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σχετικά με τη διατήρηση ή όχι της θερινής ώρας.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κομισιόν, ”στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 4 Ιουλίου, “Ευρωπαίοι πολίτες, ενδιαφερόμενα μέρη και δημόσιες αρχές κλήθηκαν να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του θέματος συμπληρώνοντας ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.
 
Η διαβούλευση αυτή αποτελεί μέρος μιας αξιολόγησης στην οποία προβαίνει επί του παρόντος η Επιτροπή κατόπιν αιτήματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναφορικά με την ευρωπαϊκή οδηγία για τη θερινή ώρα” ενώ πρόσθεσε ότι “στόχος είναι να διερευνηθεί κατά πόσον οι κανόνες θα πρέπει να τροποποιηθούν ή όχι. Η Επιτροπή θα αναλύσει τώρα τις απαντήσεις που ελήφθησαν και θα δημοσιεύσει έκθεση σχετικά με τα αποτελέσματα εντός των προσεχών εβδομάδων”.
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε