αρνί

Ιωάννινα: Έκλεβε κατσίκια και αρνιά από άλλο κρεοπωλείο και τα πουλούσε στο δικό του...

Χωρίς προηγούμενο η απάτη που αποκαλύφθηκε στα Ιωάννινα με πρωταγωνιστή έναν κρεοπώλη, ο οποίος εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση κρέατα που είχε κλέψει από το χασάπικο ενός συναδέλφου του.
 
34χρονος Έλληνας που διατηρεί κρεοπωλείο σε χωριό του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων διέρρηξε ένα άλλο κατάστημα από το οποίο έκλεψε 22 αμνοερίφια και ένα μοσχάρι.
 
Ο 34χρονος Έλληνας με τη βοήθεια ενός 23χρονου Αλβανού, φόρτωσε τα κλεμμένα κρέατα στο δικό του όχημα ενώ στη συνέχεια… άντλησε και το πετρέλαιο από το όχημα του θύματος το οποίο είχε σταθμευμένο έξω από το κατάστημα εμπορίας κρεάτων του.
 
Την επόμενη μέρα, ο 34χρονος έβγαλε προς πώληση τα κρέατα στο δικό του μαγαζί….
Τα κλεμμένα κρέατα εντοπίστηκαν στο κατάστημα του 34χρονου, ενώ ο 23χρονος αλλοδαπός συνεργός του υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων, από τον οποίο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στην χώρα.
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε