Τι ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

Τι ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

Οι ταινίες που θα δούμε σήμερα βράδυ στην τηλεόραση. Το cityportal παρουσιάζει βαθμολογεί και προτείνει ταινίες. Ταινίες πρώτης προβολής ή ταινίες που απλά αξίζει να δούμε, από την ελληνική ή την ξένη κινηματογραφία. Περιλήψεις, πρωταγωνιστές.

 

 Κωμωδία   Animation   Φαντασίας    Περιπέτεια   Θρίλερ   Δράμα   Ιστορική   Κοινωνική 

 

►►►►► Αριστουργημα της 7ης τεχνης      
►►►► Να μη τη χάσετε
►►► καλή στο είδος της  ή έχει το δικό της κοινό
►► αδιάφορη ή μέτρια      
► δεν την προτείνουμε 
Ø  δεν έχουμε άποψη 

Οι ταινίες της ημέρας αναλυτικά – περιλήψεις 

 
21:00 ►►►Ένας Άγνωστος Ανάμεσά μας (2007)  Open Θρίλερ
Ο Πιρς Μπρόσναν (“Die Another Day”) εκπλήσσει στο ρόλο του κακού κι έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (ο Λεωνίδας των “300”) σε ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα. Ο Νιλ κι η Άμπι Ουόρνερ έχουν τον τέλειο γάμο και ζουν την τέλεια ζωή. Όλα όμως αλλάζουν όταν ο Ράιαν απάγει την κορούλα τους, Σόφι. Ο Ράιαν είναι ένας ψυχοπαθής που δεν έχει τίποτα να χάσει, δεν ενδιαφέρεται για λύτρα και σκοπός του είναι να καταστρέψει κομμάτι κομμάτι τη ζωή που έχτιζε το ζευγάρι τα τελευταία δέκα χρόνια. Το επόμενο 24ωρο μετά την αρπαγή της Σόφι, ο Νιλ κι η Άμπι είναι στο έλεος του απαγωγέα και αναγκάζονται να υπακούουν στις ανατριχιαστικές προσταγές του. Ο εφιάλτης που ζουν κορυφώνεται όταν o Ράιαν τους θέτει το πιο τρομακτικό δίλημμα… Σκηνοθεσία: Μάικ Μπάρκερ Ηθοποιοί: Τζέραλντ Μπάτλερ, Πιρς Μπρόσναν, Μαρία Μπέλο
 
03:00 ►► Scary Movie 3 (2003)  Open Beyond TV Κωμωδία
Η γνωστή σειρά κινηματογραφικής παρωδίας, επιστρέφει με το τρίτο μέρος της. Η διακωμώδηση γνωστών επιτυχημένων ταινιών της τελευταίας διετίας είναι πάλι εδώ, και ετοιμάζεται να χτυπήσει με νέα τρελά αστεία. Οι δύο ταινίες στις οποίες κυρίως βασίζεται το Scary Movie 3 είναι το The Ring και το Signs. Σε μικρότερες δόσεις βλέπουμε αποσπάσματα από τα: 8 Mile, The Matrix Reloaded, The Others και άλλα. Η δημοσιογράφος Cindy Campbell προσπαθεί να ερευνήσει και να συνδυάσει την ταυτόχρονη εμφάνιση περίεργων σχημάτων σε χωράφια και μίας βιντεοκασέτας, που όποιος τη δει πεθαίνει μυστηριωδώς μετά από μία εβδομάδα. Απίστευτα γεγονότα και διαστρεβλώσεις πάνω σε ό,τι γνωρίζαμε, τρομερές ατάκες σε ρυθμό πολυβόλου σε αναγκάζουν τουλάχιστον να χαμογελάσεις σε αρκετά σημεία της ταινίας. Η τρέλα των σεναριογράφων μεταφέρεται στο πανί και προκαλεί άφθονο γέλιο. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ζάκερ Ηθοποιοί: Άννα Φάρις, Λέσλι Νίλσεν, Κουίν Λατίφα, Τσάρλι Σιν.
►Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα τηλεόρασης για όλη τη μέρα και όλα τα κανάλια
 
 
 

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε