Άγρια συμπλοκή οπαδών ΠΑΟΚ - Άρη στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Άγρια συμπλοκή οπαδών ΠΑΟΚ - Άρη στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Το δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα περι τις  23:45 εχθές βράδυ Παρασκευής και πρόκειται για συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ με του Άρη.
Μετά τη λήξη της εκδήλωσης κοπής πίτας που είχαν οι οπαδοί του ΑΡΗ στο Μελισσοχώρι και έχοντας ενημερωθεί πως κατέφθασε μια ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ τους περίμεναν και συνεπλάκησαν μαζι τους. Συνελήφθησαν 20 οπαδοί του ΑΡΗ, όπου οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Ωραιοκάστρου και 9 οπαδοί του ΠΑΟΚ που οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λαγκαδά.
 
Θύμα της επίθεσης ένας νεαρός 23 ετών Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ομάδα περίπου 30 ατόμων άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα.Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς  ευτυχώς  η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία για τη ζωή του
Για το συμβάν έγιναν προσαγωγές ατόμων χωρίς ωστόσο να βεβαιώνεται η εμπλοκή τους με αποτέλεσμα τα άτομα να αφεθούν ελεύθερα.
Την έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Ωραιοκάστρου.
 
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε