Όλες οι ταινίες απόψε στην τηλεόραση - οι 7 ταινίες που προτείνουμε να δείτε

Όλες οι ταινίες απόψε στην τηλεόραση - οι 7 ταινίες που προτείνουμε να δείτε

Όλες οι ταινίες που παίζουν απόψε στην τηλεόραση. Το cityportal παρουσιάζει (υπόθεση, πρωταγωνιστές), βαθμολογεί και προτείνει ταινίες για σήμερα Δευτέρα

Οι 7 ταινίες που προτείνουμε για σήμερα να μη χάσετε

►►► Σιωπηλός Εχθρός (2010)  Περιπέτεια
►► Ο Μπάτλερ (2013)  Βιογραφία
►► Ο Πορφυρός Λόφος (2008)  Περιπέτεια
►► Νοτιάς (2015)  Κοινωνική
►►► Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα (2016)  Δράμα
 Λάνσελοτ, ο Πρώτος Ιππότης (1995)  Περιπέτεια
►► Ο Τζάκ & η Φασολιά (2001)  Φαντασίας

Όλες οι ταινίες στην τηλεοραση απόψε- υπόθεση, πρωταγωνιστές

21:00 Νώε (2014)  Open Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφκσι Ηθοποιοί:  Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Άντονι Χόπκινς, Έμα Γουάτσον Υπόθεση: O βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, υποδύεται τον Νώε. Ένας έμπειρος μαχητής, μάγος και θεραπευτής, ο Νώε ήθελε μόνο την ειρήνη για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ωστόσο, κάθε βράδυ, ο Νώε βασανίζεται από οράματα μιας ατέλειωτης πλημμύρας, που συμβολίζει την καταστροφή όλης της ζωής. Σταδιακά, αρχίζει να κατανοεί το μήνυμα που του έστειλε ο Θεός. Ο Θεός αποφάσισε να τιμωρήσει τους ανθρώπους και να τους σκοτώσει όλους. Αλλά έδωσε στο Νώε μια τελευταία ευκαιρία να διατηρήσει τη ζωή στη Γη. Ο Ντάρεν Αρονόφσκι χτίζει μια τρισδιάστατη ιστορία ρίχνοντας φως σε μια από τις πιο γνωστές ιστορίες της Βίβλου. Εκμεταλλευόμενος την φυσική ομορφιά της Ισλανδίας και χρησιμοποιώντας πληθώρα ειδικών εφέ, ο Αρονόφσκι δημιουργεί μια αριστουργηματική ταινία. 
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 28 Μαρτίου 2014. Απέσπασε κυρίως θετικά σχόλια από τους κριτικούς, έγινε εισπρακτική επιτυχία με 362,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.
 

21:45 Επτά Ζωές (2008)  Ant1 Δράμα

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Μουτσίνο Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόουσον, Γούντι Χάρελσον. Υπόθεση: Ο Μπεν Τόμας, εφοριακός υπάλληλος με σκοτεινό παρελθόν που βαραίνει τη συνείδησή του, επιλέγει εφτά άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και προσπαθεί να τους βοηθήσει για να εξιλεωθεί.
 

22:00 Η Βίβλος: Γένεσις (1994)  ΕΡΤ2 Δράμα

Σκηνοθεσία: Ερμάνο Όλμι Παίζουν: Ομέρο Αντονούτι, Άναμπι Αμπντελιαλίλ, Σαμπίρ Αζίζ, Χαντού Ζουμπίντα, Μπ. Χαντάν Μοχάμετ Υπόθεση: Στη «Γένεση», που γυρίστηκε στα βουνά του Μαρόκο, θα δούμε την ιστορία της δημιουργίας, την πτώση του ανθρώπου και την πλημμύρα. Η φύση ζωντανεύει με το πρώτο φως της αυγής. Ο Αδάμ ανακαλύπτει τον έρωτα με την Εύα – και δοκιμάζει τον απαγορευμένο καρπό. Το δράμα του Κάιν και του Άβελ θα στοιχειώσει την Δημιουργία για πάντα. Θυμωμένος από την διαφθορά των απογόνων του Κάιν, ο Θεός ορκίζεται να κάνει μια καινούρια αρχή με το Νώε και την οικογένειά του. 
Κατασκευάζεται η Κιβωτός και μπαίνουν τα ζώα, και η βροχή πλημμυρίζει την γη. Όταν υποχωρούν τα νερά, το περιστέρι που έστειλε ο Νώε επιστρέφει με κλάδο ελαίας – σημάδι καινούργιας ζωής και νέας συμφωνίας με τον Θεό. 
 
23:00 ►►►Σιωπηλός Εχθρός (2010)  Star Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Νιλ Μάρσαλ Παίζουν: Όλγα Κιριλένκο, Ντόμινικ Ουέστ, Μάικλ Φασμπέντερ, Ντέιβιντ Μόρισεϊ, Ούλριχ Τόμσεν, Αξέλ Καρολίν Υπόθεση: 117 μ.Χ., η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις, στέκεται η δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Picts. Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη. Ο Quintus, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Picts σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Virilus. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Picts από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον επικεφαλής τους, Gorlacon…
 
00:00 ►►Ο Μπάτλερ (2013)  Open Βιογραφία
Σκηνοθεσία: Λι Ντάνιελς Ηθοποιοί: Φόρεστ Γουίτακερ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Άλαν Ρίκμαν, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Τζέιν Φόντα, Κιούμπα Γκούντινγκ Τζ, Τζον Κιούσακ, Μαράια Κάρεϊ Υπόθεση:  O Σέσιλ Γκέινς υπηρέτησε οκτώ Προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια της θητείας του ως μπάτλερ στον Λευκό Οίκο. Το κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα, ο πόλεμος του Βιετνάμ, καθώς και άλλα σημαντικά γεγονότα επηρεάζουν τη ζωή αυτού του ανθρώπου, την οικογένειάς του και την αμερικανική κοινωνία. Ο εξαιρετικός Φόρεστ Γουίτακερ δίνει μια συγκλονιστική ερμηνεία στο πλάι της Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία υποδύεται την γυναίκα του, ενώ το υπόλοιπο καστ πασίγνωστων ηθοποιών, ντύνει σε μικρούς και μεγάλους ρόλους την υπόλοιπη ταινία. 
 
00:15 Λάνσελοτ, ο Πρώτος Ιππότης (1995)  Ant1 Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Τζέρι Τζάκερ Ηθοποιοί: Σον Κόνερι, Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζούλια Όρμοντ. Υπόθεση: Στο ονειρικό Κάμελοτ φτάνει η λαίδη Γκουινεβίρ, και ενώνει τη μοίρα της με τον βασιλιά Αρθούρο και τους Ιππότες του της Στρογγυλής Τραπέζης, μεταξύ αυτών και ο γενναιότερος τους, ο Λανσελότ. Το βασίλειο όμως συνταράσσεται από την αγάπη αυτής της γυναίκας για τον βασιλιά, αλλά και παράλληλα τον έρωτα της για τον γενναίο ιππότη που κλέβει την καρδιά της όμορφης βασίλισσας του. Από την άλλη, η μάχη για το βασίλειο του Κάμελοτ έχει ξεκινήσει, αφού το διεκδικεί ο έκπτωτος ιππότης Μαλαγκάντ. Πρόκειται για μια επική υπερπαραγωγή που έφτασε τα 200.000 εισιτήρια στην Ελλάδα, με μεγάλους χολιγουντιανούς σταρ να δανείζουν τη λάμψη τους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Σον Κόνερι σε μια μεγαλειώδη εμφάνιση αποτελεί την ιδανική επιλογή στο ρόλο του Αρθούρου.
 
00:15 ►►Νοτιάς (2015)  Alpha Κοινωνική
Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης Ηθοποιοί: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Zωζώ Σαπουντζάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος, Φοίβος Ταραμπίκος Υπόθεση: Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του 60, 70 και 80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες και θα ανακαλύψει τον εαυτό του…
 

01:30 ►►►Ο Πορφυρός Λόφος (2008) ΣΚΑΪ Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: Τζον Γου Πρωταγωνιστούν: Τόνι Λιούνγκ, Τακέσι Κανεσίρο, Ζανγκ Φενγκ-γί, Γουέι Ζάο,Τσιλίνγκ Λιν Υπόθεση: Το 208 μ.Χ., η κινεζική Δυναστεία των Χαν διανύει τις τελευταίες ημέρες της κυριαρχίας της. Ο πρωθυπουργός Κάο Κάο πείθει τον Αυτοκράτορα Χαν πως ο μόνος τρόπος για να ενωθεί ολόκληρη η Κίνα είναι η κήρυξη πολέμου στα βασίλεια του Ζου στη Δύση και του Ανατολικού Γου στο Νότο. Μια φιλόδοξη στρατιωτική καμπάνια ξεκινά, με ηγέτη τον ίδιο. Χωρίς άλλη ελπίδα επιβίωσης, τα βασίλεια του Ζου και του Ανατολικού Γου δημιουργούν μια παράδοξη συμμαχία. Ακολουθεί μια σειρά από μάχες ισχύος και εξυπνάδας, με αποκορύφωμα τη μάχη του Πορφυρού Λόφου, η οποία άλλαξε για πάντα την πορεία της κινεζικής ιστορίας.
 

02:45 ►►►Μια Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα (2016)  Open Δράμα

Σκηνοθεσία: Κένεθ Λόνεργκαν Ηθοποιοί: Κέισι Άφλεκ, Μισέλ Γουίλιαμς, Κάιλ Τσάντλερ, Λούκας Χεντζ Υπόθεση: Ο Λι επιστρέφει στη μικρή πόλη που γεννήθηκε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού του και το γεγονός ότι αναλαμβάνει την κηδεμονία του ανήλικου ορφανού ανιψιού του. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με την αποξενωμένη γυναίκα του και όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος. To απέριττα συγκινητικό φιλμ του Κένεθ Λόνεργκαν ήταν υποψήφιο για έξι Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Κέισι Αφλεκ και το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.
 
03:15 ►►Ο Τζάκ & η Φασολιά (2001)  Star Φαντασίας
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Χένσον Παίζουν: Μάθιου Μοντίν, Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, Μία Σάρα, Ντάριλ Χάνα, Γιόν Βόιτ, Ρίτσαρντ Ατενμπόρο Υπόθεση: Ο Τζακ ήταν ένας ευτυχισμένος Κροίσος, έως την ημέρα που τυχαία έκανε μια τρομερή ανακάλυψη. Στον κήπο του επιβλητικού μεσαιωνικού οικογενειακού κάστρου που κληρονόμησε, βρίσκει θαμμένο τον σκελετό ενός γίγαντα. Την ίδια νύχτα, μια γυναικεία μορφή σπεύδει να εμφανιστεί μπροστά του και να του μιλήσει για τις αμαρτίες των προγόνων του, αλλά και για την υποχρέωση του ίδιου να τις σβήσει. Έτσι ο Τζακ μεταφέρεται σε έναν άλλο χρόνο και τόπο, εκεί όπου μια χούφτα φασόλια δημιουργεί μαγικές καταστάσεις. Ένα απίστευτο μέρος, πέρα από κάθε φαντασία, όπου η κότα γεννά χρυσά αυγά και μια φασολιά αναρριχάται ως τον ουρανό, όπου ένας γίγαντας ζει για να σκορπά το Κακό…
____________________________
Εδώ μπορείτε να δείτε το 
πρόγραμμα τηλεόρασης 

για όλη τη μέρα και όλα τα κανάλια
____________________________
 
 
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε