Το έργο του  Μ.Α.Ζ.Ι. στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ

Το έργο του Μ.Α.Ζ.Ι. στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ

Από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το έργο του “Μ.Α.Ζ.Ι.” παρουσιάζεται στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ, Καρόλου Ντηλ 33 σε μια «έκθεση αγάπης». Spread the love!
Στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ εκτίθενται δημιουργίες της Προέδρου του κοινωνικού παντοπωλείου “Μ.Α.Ζ.Ι.- Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα” Αλεξάνδρα Γωγούση.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2019.
Συντελεστές:
Vassilis Skandalis art director
Beetroot design group εταιρική ταυτότητα Μ.Α.Ζ.Ι.
Stella Tsiarvoula cultural manager
Giannis Argyriadis curator
George Bardakas art craftsman Giannis Papakyriakos pre production
Περαστικός φωτογράφος George Vrettos

Το κοινωνικό παντοπωλείο “Μ.Α.Ζ.Ι.- Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα” μέ Πρόεδρο τον κ. Κώστα Γκιουλέκα, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012 και από τότε προμηθεύει με τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα και όλα τα είδη που χρειάζεται κάθε νοικοκυριό, 1500 άτομα κάθε μήνα. Επί πλέον παρέχει στους δικαιούχους του και υπηρεσίες: ιατρικές, νομικές, σεμινάρια κλπ. Σκοπός του είναι η ουσιαστική συμβολή στην αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά πλέον συνάνθρωποι μας. Ειδικότερα, άτομα και οικογένειες που μαστίζονται από ανεργία, οικονομική δυσπραγία και προβλήματα υγείας, θα έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης τους, προμηθευόμενοι εντελώς δωρεάν, είδη διατροφής και ρουχισμού.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε