Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, παρά την απαγόρευση

Στο Πήλιο για διακοπές ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, παρά την απαγόρευση

Μάλιστα ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον  δημοσίευσε και  φωτογραφίες από το αεροπλάνο. 

Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο 79χρονος πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, έφτασε στην Αθήνα μέσω Σόφιας το βράδυ της Τετάρτης και στην συνέχεια μετέβη στην βίλα του στο Πήλιο.
O ίδιος πέλεξε αυτή την διαδρομή μέσω Βουλγαρίας ώστε να παρακάμψει την απαγόρευση της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο μέχρι τις 15 Ιουλίου.
 
Σύμφωνα με την Daily Mail ο Στάνλει Τζόνσον δήλωσε: «Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κοροναϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς».
«Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου καθώς εδώ το παίρνουν αυτό πολύ σοβαρά».
«Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από που ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ».
«Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Από όσα έχω δει οι αφίξεις των Βρετανών δεν θα κάνουν κακό στους Έλληνες αφού οι Έλληνες είναι τόσο προσεκτικοί», κατέληξε.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shadowed on arrival in Athens this evening!

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε