Η συναυλία της ΚΟΘ στη Ρωμαϊκή Αγορά θα γίνει την Κυριακή 27/9

Η συναυλία της ΚΟΘ στη Ρωμαϊκή Αγορά θα γίνει την Κυριακή 27/9

λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Προσοχή – αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής συναυλίας:
Η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στη Ρωμαϊκή Αγορά που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 26/9, ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 27/9, την ίδια ώρα, λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Ισχύουν κανονικά τα δελτία εισόδου της 26/9.

Στη Ρωμαϊκή Αγορά της Θεσσαλονίκης, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, υπό τη μουσική διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, πραγματοποιεί ένα μουσικό ταξίδι στον μαγικό χώρο της έβδομης τέχνης, μέσα από δημιουργίες των Νίκου Κυπουργού, Νίνο Ρότα και του Ένιο Μορικόνε, που πολύ πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.
 
Μία παραγωγή της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός: Η ΚΟΘ σε αρχαιολογικούς χώρους της Β. Ελλάδας
Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα 20:00 – Ώρα προσέλευσης 19:30
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

Μουσική διεύθυνση: Βλαδίμηρος Συμεωνίδης

Κινηματογραφική μουσική
Έργα Νίκου Κυπουργού, Ennio Morricone, Nino Rota

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει.
Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης. Προκρατήσεις εδώ https://digitalculture.gov.gr/2020/07/i-k-o-th-sti-romaiki-agora-thessalonikis/

Τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ.. Ανατρέξτε για πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Κ.Ο.Θ. (www.tsso.gr)

Εφιστούμε την προσοχή στην τήρηση των οδηγιών που θα δοθούν από το φυλακτικό προσωπικό του αρχαιολογικού χώρου και από τους συντονιστές της συναυλίας, με σεβασμό στα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του COVID – 19 και ιδίως στη χρήση μη ιατρικής μάσκας εντός του αρχαιολογικού χώρου.

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε