Βίκυ Σταυροπούλου: Σε προληπτική καραντίνα μετά από κρούσματα στο J2US

Βίκυ Σταυροπούλου: Σε προληπτική καραντίνα μετά από κρούσματα στο J2US

Η αγαπημένη ηθοποιός και κριτής στο Just The Two Of  Us,  Βίκυ Σταυροπούλου, μπήκε σε προληπτική καραντίνα, μετά την ανεύρεση δύο κρουσμάτων κορωνοϊού στο τηλεπαιχνίδι J2US.
Η ηθοποιός έμαθε την είδηση, ενόσω βρισκόταν στη μεσσηνιακή Μάνη, παρέα με τον ηθοποιό, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και δε μπόρεσε να κάνει τεστ,
Έτσι, οι δύο τους θα παραμείνουν εκεί, μέχρι η Βίκυ Σταυροπούλου να κάνει τεστ για Covid την Πέμπτη αλλά θα παραμείνει και για 7 ημέρες στην Καλαμάτα προληπτικά..
«Είμαστε αγχωμένοι όλοι. Βγήκαν αρνητικά τα υπόλοιπα τεστ. Είναι αγριευτικό το πώς σε μια τόσο προσεκτική παραγωγή, πώς εισέβαλε ο ιός. Να μας γίνει παράδειγμα και να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί από όσο χρειάζεται» τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

Ταυτόχρονα, η ηθοποιός, αναφέρθηκε με παρρησία, στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο τηλεπαιχνίδι που μετέχει, όταν εκ παραδρομής, προσφώνησε λαθεμένα τον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, ως Γαρύφαλλο.

«Θέλω να πω πως γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος λίγο αφηρημένος, από φύση δυστυχώς. Δεν θα έκανα ποτέ ένα στημένο χιούμορ, που άκουσα να λένε κάτι ανόητοι, για να υποτιμήσω έναν άνθρωπο. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Ξέρω πολύ καλά και ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος και κάποια από τα τραγούδια του. Ξέρω, δηλαδή, ότι δεν είναι τυχαία αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια στη δουλειά. Αλλά δεν είναι δυνατόν με ένα σαρδάμ να γίνεται τόσο θέμα και να είναι τόσο καχύποπτοι οι άνθρωποι ότι το έκανα επίτηδες για να βοηθήσω τη φίλη μου τη Βανδή! Κάτι αηδίες και ξεράσματα! Δηλαδή, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε