Τα φορέματα της Beyonce, Mariah Carrey, Anguilera σε δημοπρασία

Τα φορέματα της Beyonce, Mariah Carrey, Anguilera σε δημοπρασία

Ο οίκος δημοπρασιών Julien στο Μπέβερλι Χιλς διοργανώνει στις 2 και 3 Δεκεμβρίου μία δημοπρασία φιλανθρωπικού σκοπού με βραδινά φορέματα του σχεδιαστή μόδας από την Νέα Υορκη, Radni Rahm. 
 
Ανάμεσα στις πολυτελής βραδινές τουαλέτες, συγκαταλέγονται και τα φορέματα τριών διάσημων κυριών: της Beyonce, της Mariah Carrey, της Christina Anguilera.
Πιο συγκεκριμένα θα δημοπρατηθεί το φόρεμα που φορούσε η Beyonce στα 50α γενέθλια της Michelle Obama το 2014, το οποίο εκτιμάτε γύρω στα 4.000 δολάρια. Η τραγουδίστρια Mariah Carrey προσέφερε το φόρεμα που φορούσε στα γυρίσματα του video-clip του τραγουδιού «We belong together», το οποίο εκτιμάτε ότι θα ξεκινήσει από την τιμή των 2000 δολαρίων. Τέλος, από την δημοφιλή  Anguilera ο οίκος δημοπρασιών θα εκθέσει το  μαύρο σατέν φόρεμα που φορούσε η τραγουδίστρια στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy του 2007 και το οποίο αναμένεται να πιάσει γύρω στα 4000 δολάρια.
 
Επίσης ακόμα ο οίκος έχει στην διάθεσή του και ένα τιρκουάζ φόρεμα της διάσημης τραγουδίστριας Katy Perry, το οποίο φορούσε η ίδια κατά την συνάντησή της με φαν στην Ιαπωνία το 2012,
 
Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή για  άπαντες ενδιαφερόμενους στην ιστοσελίδα του οίκου Julien. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος οίκος είχε βγάλει σε δημοπρασία το θρυλικό  λευκό φόρεμα της ηθοποιού Marilyn Monroe, με το οποίο είχε τραγουδήσει στα γενέθλια του Προέδρου της Αμερικής, John Kennedy.

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε