Ανώνυμοι Υπερφάγοι: Πανελλαδική διαδικτυακή συνάντηση για την επέτειο της ίδρυσης της αδερφότητας.

Ανώνυμοι Υπερφάγοι: Πανελλαδική διαδικτυακή συνάντηση για την επέτειο της ίδρυσης της αδερφότητας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 18.00-20.30μ.μ. οnline στην πλατφόρμα zoom, στο παρακάτω link: 
Meeting ID: 836 6020 9446
Passcode: 444410
 
Η συνάντηση θα ξεκινήσει με μία παρουσίαση, που θα περιλαμβάνει τη δομή και την υπηρεσία στην Αδελφότητα καθώς και το πρόγραμμα δράσης των Επιτροπών του Εθνικού Συμβουλίου Υπηρεσίας (ΕΣΥ).
Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν την εμπειρία ανάρρωσής τους  μέσα στην Αδελφότητα μέχρι σήμερα,  καθώς και το πώς συνδέεται η ανάρρωση με το προσωπικό τους όραμα.
 
Σε κείμενό τους, οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι γράφουν σχετικά.
Μερικοί άνθρωποι κουβαλούν ένα βαρύ πρόβλημα – το βάρος τους.
Ίσως έχουν μία αληθινή αρρώστια που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία ακόμη δίαιτα ή με λίγη παραπάνω δύναμη θέλησης.Ίσως έχουν τη διαταραχή της ψυχαναγκαστικής υπερφαγίας-μία επώδυνη ψυχαναγκαστική ώθηση να προσφύγουν στο φαγητό ως λύση στα προσωπικά τους προβλήματα.
Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν εκείνους που υποφέρουν και τώρα χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.
Οι σύγχρονες πιέσεις οδηγούν κάποιους να τρώνε υπερβολικά και ψυχαναγκαστικά, να υποσιτίζονται, να κάνουν υπερβολική άσκηση ή να προκαλούν εμετό.
Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι, από το 1960 στην Αμερική, από τη δεκαετία του 80 στην Ελλάδα , προσφέρουν ένα πρόγραμμα αλληλοβοήθειας για υγιείς διατροφικές συνήθειες και για υγιές βάρος, που αντιγράφει το πρόγραμμα 12 βημάτων των Ανώνυμων Αλκοολικών και αφορά ένα μεγάλο μέρος του κοινωνικού συνόλου καθώς απευθύνεται σε ενήλικες άντρες και γυναίκες με προβλήματα βάρους ή διατροφικών διαταραχών, όπως νευρική ανορεξία, βουλιμία με πρόκληση εμέτων, υπερφαγία, παχυσαρκία.
Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι δεν συνδέονται με καμία πολιτική, εθνική, θρησκευτική, εμπορική ή άλλη οργάνωση ή ιδεολογία. Η μόνη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος είναι να θέλει να σταματήσει να τρώει ψυχαναγκαστικά. Δεν υπάρχουν εγγραφές ή συνδρομές. Δεν δέχονται έξωθεν χορηγίες. Είναι αυτοχρηματοδοτούμενοι, μέσω των εισφορών των μελών τους.
Στηρίζονται στον εθελοντισμό. Έχουν αποκλειστικό σκοπό να βοηθούν όσους θέλουν να απαλλαγούν από την ψυχαναγκαστική σχέση με το φαγητό, που αντιμετωπίζεται σε επίπεδο σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό.
 
Ευχαριστούμε πολύ,
https://anonymoi-yperfagoi.org.gr/
 
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε