14 ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση | Παρασκευή

14 ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση | Παρασκευή

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου: Αυτές είναι οι ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ  (14) ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση. Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε να προσέξετε αυτές που βάλαμε  σε πορτοκαλί πλαίσιο – διαβάστε τα σχόλια του cityportal (Γιατί να δω ή να μην δω την ταινία). Πέρα από αυτές το cityportal καθημερινά σας ενημερώνει για ΟΛΕΣ τις ταινίες της ημέρας 

Οι ταινίες σήμερα στην τηλεόραση

Εδώ μπορείτε να βλεπετε κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτό το άρθρο, όλες  τις ταινίες που έχουν προγραμματίσει τα τηλεοπτικά κανάλια για την τρέχουσα ημέρα πατώντας το  ► Ταινίες στην τηλεόραση οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Friday movies: 14 ταινίες* 

16:45 ► Η Βουλευτίνα (1966) – Open 
21:00 ► Κρίμα το Μπόι σου (1970) – Mega 
21:00 ► Μια Πάπια Μα Ποια Πάπια (2018) – Open 
21:00 ► Σε Απόσταση Ασφαλείας (2017) – Star 
22:00 ►► Δύο Γυναίκες (2014) – ΕΡΤ3 
22:00 ►►►► Επίλογος (2012) – Βουλή 
22:00 ►►► Ένα Έξυπνο, Έξυπνο Μούτρο (1964) – Alpha 
22:00 ► Η Κόμισσα της Κέρκυρας (1971) – Ant1 
22:45 ► Hitman: Πράκτορας Νο.47 (2015) – Open 
22:50 ►►►► Ο Λογιστής (2016) – Star 
23:00 ►► Οι Εξομολογήσεις (2016) – ΕΡΤ2 
01:15 ►►►►► Sicario: Ο Εκτελεστής (2015) – Star
02:30 ►► Πριν και Μετά (1996) Alpha 
03:30 ►► Διπλή Παγίδα (1999) – Open 
 
 

 Αναλυτικά όλες οι  σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση – πρωταγωνιστές – υπόθεση – αξιολόγηση  

16:45 ► Η Βουλευτίνα (1966) – Open
Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,0/10 – 136 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Σταύρος Ξενίδης, Αλέκος Τζανετάκος. ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια νησιώτισσα αναλαμβάνει την προεκλογική εκστρατεία του αρραβωνιαστικού της, αλλά τελικά γίνεται η ίδια βουλευτίνα.

21:00 ► Κρίμα το Μπόι σου (1970) – Mega
Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,8/10 – 255 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Ανδρέας Μπάρκουλης, Άρτεμις Τσάρμη, Άγγελος Μαυρόπουλος ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μάριος, καλός άνθρωπος εκ φύσεως, βλέπει ότι ο φίλος του Δημήτρης χρειάζεται χρήματα και του δίνει ένα ποσό από το ταμείο της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Ο Δημήτρης, όμως, δεν του τα επιστρέφει και ο Μάριος καταδικάζεται σε επταετή φυλάκιση. Οταν βγαίνει από την φυλακή, τον περιμένει ένα αυτοκίνητο…Ο οδηγός του τον πηγαίνει σε μια βίλα, όπου μαθαίνει ότι όλα όσα βλέπει, είναι δικά του. Στον κατάπληκτο Μάριο εμφανίζεται η Δανάη, μια πανέμορφη γυναίκα και του λέει ότι είναι χήρα του φίλου του Δημήτρη, ο οποίος, πριν πεθάνει, είχε δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία στο Κονγκό. Η Δανάη του δίνει τα χρήματα που του “χρωστάει” και ο τίμιος Μάριος τα παραδίδει στον σύμβουλο της εταιρείας. Ο Μάριος είναι τώρα ευτυχισμένος και ερωτευμένος με την Δανάη. Σε μια εκδρομή στην Υδρα, όμως…

21:00 ► Μια Πάπια Μα Ποια Πάπια (2018) – Open
Animation (Αξιολόγηση 5,7/10 – 3.151 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Τζένκινς ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια αρσενική χήνα που πετά ριψοκίνδυνα χωρίζει κατά λάθος από το σμήνος δύο ορφανά παπάκια, τα οποία υποχρεώνεται να προστατεύσει και να τα επιστρέψει σε αυτό.


 
21:00 ► Σε Απόσταση Ασφαλείας (2017) – Star
Περιπέτεια (Αξιολόγηση 5,7/10 – 14.535 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Άλεν Ντεροσέρ Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Λίαμ Μακ Ιντάιρ, Τσαντ Λίντμπεργκ, Γκαμπριέλα Ράιτ ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας πρώην βετεράνος του πολέμου υποφέρει από μετατραυματικό στρες, είναι άνεργος και εμφανώς σε μεταβατική κατάσταση, όσον αφορά τη σχέση του με την οικογένειά του. Βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δεχθεί την πρώτη δουλειά, που του προσφέρεται στο γραφείο ευρέσεως εργασίας, ως σεκιουριτάς, σε ένα απομακρυσμένο εμπορικό κέντρο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην παρθενική του βάρδια βρίσκεται να πολιορκείται από μια αδίστακτη συμμορία εγκληματιών, όταν προσφέρει καταφύγιο σε ένα κυνηγημένο 10χρονο κορίτσι, μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη ενός αρχιμαφιόζου. Ο,τι ακολουθεί είναι ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, καθώς ο πρώην στρατιωτικός και οι τέσσερις άλλοι φύλακες, διακινδυνεύουν τη ζωή τους προκειμένου να προστατεύσουν το κορίτσι από τους κακοποιούς και τον ψυχοπαθή αρχηγό τους.

22:00 ►► Δύο Γυναίκες (2014) – ΕΡΤ3
Δράμα (Αξιολόγηση 6,3/10 – 254 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Vera Glagoleva Παίζουν: Ralph Fiennes, Sylvie Testud, Aleksandr Baluev ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Νατάλια είναι παντρεμένη με τον Αρκάντι, έναν πλούσιο μεγαλύτερό της γαιοκτήμονα. Πλήττοντας με τη ζωή της, απολαμβάνει την προσοχή του Μιχαήλ (Ρέιφ Φάινς), η οποία προσπαθεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Ωστόσο, η άφιξη του δασκάλου του γιου της, του ελκυστικού Αλεξέι, κλονίζει τα συναισθήματά της και, παρότι πασχίζει να τα καταπνίξει, η Νατάλια ερωτεύεται τον νεαρό άνδρα. Το ίδιο και η έφηβη θετή κόρη της η Βέρα. Παρεξηγήσεις προκύπτουν όταν ο Αρκάντι αρχίζει να έχει υποψίες, και η φαινομενικά αφοσιωμένη ζωή τους θα μετατραπεί σε έναν σύνθετο ιστό ανεκπλήρωτου έρωτα, ενοχών, λαγνείας και ζήλιας. Η ταινία είναι βασισμένη στο έργο του Ιβάν Τουργκιένιεφ A Month in the Country.

22:00 ►►►► Επίλογος (2012) – Βουλή
Δράμα (Αξιολόγηση 7,1/10 – 167 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Αμίρ Μανόρ Παίζουν: Γιοσέφ Καρμόν, Εφράτ Μπεν Ζουρ, Σάι Αβίβι ΥΠΟΘΕΣΗ: Το ρέκβιεμ μιας κοινής πορείας όπως γράφεται από τους ίδιους τους ήρωες: Η Χαγιούτα και ο Μπερλ είναι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Ισραηλινών, ρομαντικών μιας άλλης εποχής, οι οποίοι αδυνατούν να προσαρμοστούν στο σήμερα. Ζουν σ ένα μικρό διαμέρισμα τριγυρισμένοι από ενθύμια – απομεινάρια μιας ολόκληρης ζωής. Εκπροσωπούν μια γενιά διανοούμενων που οραματίστηκαν ένα καλύτερο αύριο. Γύρω τους, η κοινωνία φθίνει, όπως φθίνει και το ίδιο τους το σώμα. 


 
22:00 ►►► Ένα Έξυπνο, Έξυπνο Μούτρο (1964) – Alpha
Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,5/10 – 200 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Ανδρέα Ανδρεαδάκη Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος ΥΠΟΘΕΣΗ: Οι δύο ζωηροί και βασικοί ήρωες της υπόθεσης, ο Ιορδάνης (Νίκος Ρίζος) και ο Πότης (Βασίλης Αυλωνίτης), είναι συνεταίροι σε μια φαρμακοβιομηχανία. Ειδικά ο Πότης, είναι μέγας γυναικοθήρας, διότι αν και αρραβωνιασμένος 10 χρόνια με τη βασική χρηματοδότρια της επιχείρησής τους, την Αμαλία (Νανά Σκιαδά), δεν διστάζει να την απατά με την καλλίγραμμη Νανά (Νινή Τζάνετ), την οποία και συντηρεί. Εμφανίζεται όμως ο Τηλέμαχος που απειλεί να τα αποκαλύψει όλα.

 
22:00 ► Η Κόμισσα της Κέρκυρας (1971) – Ant1
Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,7/10 – 336 ψήφοι)
Σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος . Παίζουν Ρένα Βλαχοπούλου, Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόνικα Γαληνέα ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη σιόρα Αντζολίνα (Ρένα Βλαχοπούλου), μια δύστροπη δασκάλα πιάνου και δις χήρα. Ένας επιχειρηματίας, ο Σωτήρης Καρέλης (Αλέκος Αλεξανδράκης), εμφανίζεται στην Αντζολίνα και της ζητά να του πουλήσει το αρχοντικό της για να το κάνει ξενοδοχείο. Εκείνες τις μέρες φτάνει στην Κέρκυρα ένα ιταλικό μουσικό συγκρότημα, το οποίο έμεινε χωρίς τραγουδίστρια, αφού η σταρ τους, η Αλίντα Ρίτσι, δεν ήρθε στο νησί. Η Αντζολίνα πείθεται, όχι μόνο να τους φιλοξενήσει στο σπίτι της, αλλά και να αντικαταστήσει την Αλίντα Ρίτσι επί σκηνής. Κατόπιν, όταν έρχεται η Αλίντα Ρίτσι, αρχίζουν τα μπερδέματα.

22:45 ► Hitman: Πράκτορας Νο.47 (2015) – Open
Δράσης (Αξιολόγηση 5,7/10 – 82.233 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Aleksander Bach Παίζουν: Angelababy(Diana), Dan Bakkedahl(Sanders), Charlene Beck(Tenement Woman), Michael Bornhutter(Berlin Police Officer #1) ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Πράκτορας 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά ως η τέλεια φονική μηχανή. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα, θα προσπαθήσει να σταματήσει τα εγκληματικά σχέδια μιας μυστηριώδους οργάνωσης, που θέλει να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων.


 
22:50 ►►►► Ο Λογιστής (2016) – Star
Δράσης (Αξιολόγηση 7,3/10 – 242.679 ψήφοι)
Γιατί να δω ή να μην δώ την ταινία
Ταινίες όπως ο Λογιστής τις βλέπεις γιατί θέλεις να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ παρακολουθώντας μια καλογυρισμένη ταινία που θα σε απορροφήσει η δράση, θα γελάσεις αλλά και θα συγκινηθείς. Θα αρέσει όχι μόνο στους φίλους της περιπέτειας – δράσης αλλά και σε άλλες ομάδες σινεφίλ γιατί είναι μια ταινία με καλή ισορροπία χιούμορ – χαβαλέ – περιπέτεια  χωρίς μεγάλες (τονιζω το μεγάλες) υπερβολές. Σϊγουρα χωρίς υπερήρωες αν ανήκετε στις ομάδες που δεν τους αντέχετε. Εξαιρετικός ο Μπεν Αφλεκ σε έναν – αν όχι τον καλύτερο- , έναν απο τους καλύτερους ρόλους της καριέρας τουως nerd λογιστής.
 
Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο’ Κόνορ Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Άννα Κέντρικ, Τζέι-Κέι Σίμονς, Τζον Λίθγκοου, Μαίρη Κραφτ ΥΠΟΘΕΣΗ: O Κρίστιαν Γουλφ είναι μαθηματική διάνοια, με μία μορφή αυτισμού. Διατηρεί ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Τη στιγμή, που ο αρχηγός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Ρέι Κινγκ, προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του λογιστή, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Κρίστιαν δεν φαντάζεται την κατάληξη αυτής της συνεργασίας. Καθώς ο Κρίστιαν πλησιάζει την αλήθεια,  ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να αυξάνεται…

 
23:00 ►► Οι Εξομολογήσεις (2016) – ΕΡΤ2
Πολιτικό θρίλερ (Αξιολόγηση 6,1/10 – 1.455 ψήφοι)
Γιατί να δω ή να μην δώ την ταινία
Εάν ασπάζεσαι τις θεωρίες πως υπάρχει ένα παγκόσμιο σύστημα που κινεί τα πάντα, συμφωνείς με τις θεωρίες συνωμοσίας, ότι  οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί είναι απλώς μαριονέτες ενός παγκόσμιου συστήματος που κρατά τα νήματα και όλα είναι προαποφασισμένα τότε να το δείς. Αλλιώς θα σπάσουν τα νεύρα σου και θα βρίζεις εμένα που δεν σε προειδοποίησα

Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Αντό. Παίζουν: Τόνι Σερβίλο, Ντανιέλ Οτέιγ, Κόνι Νίλσεν, Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, Λαμπέρ Ουιλσόν, Ρίχαρντ Ζάμελ, Μαρί-Ζοζέ Κροζέ, Μόριτζ Μπλάιμπτροϊ. ΥΠΟΘΕΣΗ: Σ ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Γερμανία, πραγματοποιείται μια συνάντηση των G8 με μυστική ατζέντα. Οι πιο ισχυροί υπουργοί Οικονομικών του κόσμου συζητούν για να θεσπίσουν σημαντικές διατάξεις που θα επηρεάσουν βαθιά την παγκόσμια οικονομία. Ένας από τους επισκέπτες είναι ένας μυστηριώδης Ιταλός μοναχός, που προσκλήθηκε από τον Ντανιέλ Ροσέ, τον διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Θέλει να εξομολογηθεί κάτι στον μοναχό εκείνο το βράδυ, μυστικά. Το επόμενο πρωί, ο Ροσέ βρίσκεται νεκρός με μια πλαστική σακούλα τυλιγμένη στο κεφάλι του. Τα μέλη της G8 αναρωτιούνται αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία. Στην πραγματικότητα όμως, αγωνιούν να μάθουν ποιο μυστικό αποκάλυψε ο Ροσέ στον μοναχό κατά την εξομολόγησή του και αν διέρρευσε λεπτομέρειες για όσα σχεδιάζουν και πρόκειται να επηρεάσουν καταστρεπτικά οικονομίες πολλών χωρών.

01:15 ►►►►► Sicario: Ο Εκτελεστής (2015) – Star

Αστυνομική (Αξιολόγηση 7,6/10 – 370.201 ψήφοι) 
Γιατί να δω ή να μην δώ την ταινία
Ένα εξαιρετικό καστ, υπέροχα τοπία, πολύ καλή σκηνοθετική ματιά, χωρίς περιττά εφέ, ερμηνείες χαμηλών τόνων όπου πρέπει, δίκαια η ταινία ήταν υποψήφια για  Χρυσό Φοίνικα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. Προσοχή όμως, δεν είναι ένα χολιγουντιανό blockbuster αλλά μια εγκεφαλική ταινία. Θα την εκτιμήσουν περισσότερο οι πιο σινεφίλ θεατές και μάλλον θα απογοητευτούν οι φαν των αστυνομικών ταινιών.
Σκηνοθεσία: Ντένις Βιλνέβ Παίζουν: Έμιλι Μπλαντ, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζος Μπρόλιν, Τζον Μπέρνθαλ ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ακανόνιστη γραμμή μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικό είναι βουτηγμένη στα ναρκωτικά, τη βία, την παράνομη μετανάστευση, τη διαφθορά και το απέραντο σκοτάδι. Η πράκτορας του FBI, Κέιτ Μέισερ, αφού κατάφερε να καταξιωθεί σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο, αναλαμβάνει μια αποστολή υψίστης σημασίας. Στρατολογημένη από το μυστηριώδη Ματ Γκρέιβερ, εντάσσεται σε μια ομάδα κατά του κλιμακούμενου πολέμου των καρτέλ ναρκωτικών. Με αρχηγό τον αινιγματικό Αλεχάντρο, η ομάδα βρίσκεται στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικό με αποστολή να συλληφθεί ο πιο διαβόητος αρχηγός καρτέλ. 
 
 
02:30 ►► Πριν και Μετά (1996) Alpha
Δραματική ταινία μυστηρίου (Αξιολόγηση 6,1/10 – 8.182 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Μπάρμπετ Σρέντερ Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Λίαμ Νίσον, Έντουαρντ Φέρλονγκ, Τζούλια Γουέλντον, Άλφρεντ Μολίνα ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή της οικογένειας Ράιαν στη μικρή επαρχιακή πόλη όπου ζουν τα τελευταία χρόνια, ανατρέπεται όταν ο νεαρός γιος της Κάρολαϊν, μιας παιδιάτρου και του Μπεν που είναι γλύπτης, κατηγορηθεί ξαφνικά για τον φόνο μιας συμμαθήτριάς του. Κι ενώ η μικρή, κλειστή κοινωνία τους έχει πειστεί για την ενοχή του Τζέικομπ, οι γονείς του δεν σκέφτονται στιγμή να τον εγκαταλείψουν στην καταδίκη των άλλων. Παρά το κόστος που επιφέρει στην προσωπική τους ζωή, αλλά και τις αμφιβολίες, η αγάπη τους δεν έχει αλλάξει. Όταν όμως ο Μπεν αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση σε βάθος, αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια, απειλούν να τινάξουν τις ισορροπίες της οικογένειας στον αέρα…

03:30 ►► Διπλή Παγίδα (1999) – Open
Δράσης (Αξιολόγηση 6,3/10 – 102.096 ψήφοι)
Γιατί να δω ή να μην δώ την ταινία
Μια ταινία που αρχικά ο πρώτος λόγος που θα θελήσεις να τη δείς είναι οι δύο πρωταγωνιστές της ο σπουδαίος Σον Κονερι και η εντυπωσιακή καλλονή  Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Αυτό που ξαφνιάζει είναι η πολύ καλή χημεία που υπάρχει μεταξύ τους παρά τα 40 χρόνια διαφοράς τους. Το επόμενο που εντυπωσιάζει είναι το πόσο καλοστημένη είναι όλη η παραγωγή, αγγίζοντας τις παλιές καλές χολυγουντιανές ταινίες. Ατμοσφαιρική, με πολύ καλές σκηνές στις ληστείες, με σωστές δόσεις δράσεις,  χιουμορ και σασπενς. Και σε ότι αφορά την υπόθεση, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Απροσμενα καλή ταινία και ιδανική για ένα βράδυ χαλάρωσης στο σπίτι με πίτσες μπύρες και καναπέ Ο Σον Κόνερι μαζί με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, απέσπασαν τα βραβεία καλύτερου Ευρωπαίου ηθοποιού για το έτος 2000, ενώ η ταινία είχε αποσπάσει και αρκετές υποψηφιότητες.
Σκηνοθεσία: Τζον Άμιελ Παίζουν: Σον Κόνερι, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Βινγκ Ρέιμς. ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας προσπαθεί να παγιδέψει τον μεγαλύτερο ληστή έργων τέχνης, προτείνοντάς του να κάνουν μαζί μια εντυπωσιακή ληστεία. Παγίδα που σταδιακά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας και γοητεύει, σαγηνεύει και ξεχωρίζει!!! Τελικά όμως ποιος παγιδεύει ποιον; Με αναμφισβήτητη τη χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, η ταινία θυμίζει το χιτσκοκικό «Κυνήγι του Κλέφτη». Η εξαιρετική πλοκή και ο δεμένος ρυθμός μαγνητίζουν τον θεατή σε αυτή τη περιπέτεια της οποίας την παραγωγή είχε αναλάβει ο ίδιος ο Σον Κόνερι.  

 

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε