YFSF-All Stars: Στον αέρα η πρεμιέρα μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε εργαζόμενο

YFSF-All Stars: Στον αέρα η πρεμιέρα μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε εργαζόμενο

Τινάζεται στο αέρα η πρεμιέρα του τηλεοπτικού σόου του ΑΝΤ1 “Your Face Sounds Familiar-All Star”, μετά την ανακάλυψη θετικού κρούσματος σε εργαζόμενο στην παραγωγή της εκπομπής. Η πρεμιέρα είναι να λάβει χώρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ωστόσο παραμένει αμφίβολο αν τελικά πραγματοποιηθεί μετά από αυτή την εξέλιξη.
 
Από τη Δευτέρα (01/02) τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονταν κανονικά, ωστόσο την Πέμπτη (04/02) δεν εμφανίστηκε κανένας στο στούντιο.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του art.tv, όλοι οι υπάλληλοι και συμμετέχοντες υποβάλλονται σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα της ιχνηλάτισης θα βγουν την Παρασκευή (05/02). Αν διαπιστωθεί κάποιο επιπλέον κρούσμα, η πρεμιέρα του σόου δε θα πραγματοποιηθεί και παραμένει αβέβαιο το πότε θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες.
 
Να σημειωθεί ότι στο φετινό YFSF με την Μαρία Μπεκατώρου, οι συμμετέχοντες παίχτες είναι οι:  Θανάσης Αλευράς,  Κώστας Δόξας,  Λευτέρης Ελευθερίου,  Κρατερός Κατσούλης,  Ματθίλδη Μαγγίρα,  Μπέττυ Μαγγίρα,  Ησαΐας Ματιάμπα,  Τάνια Μπρεάζου,  Κατερίνα Στικούδη και  Ίαν Στρατής. 
 
Πηγή: arttv.gr,sputniknews.gr
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε