Λιάγκας: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή». Video

Ο Γιώργος Λιάγκας, αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό μου» του ΑΝΤ1 ότι όταν ήταν κοινοβουλευτικός συντάκτης, δέχθηκε  σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.  

Ο παρουσιαστής,  με εμφανή τη δυσκολία να αναφερθεί στο περιστατικό, αποκάλυψε ότι  σε νεαρή ηλικία, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

«Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα, αλλά ήταν πολύ ακραίο αυτό που έγινε. Δεν έχω μάρτυρες για ότι έγινε, γι’ αυτό δεν έχω αναφερθεί στο περιστατικό», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί».

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε