Ο Μισισιπής Καίγεται (1988)
Ο Μισισιπής Καίγεται (1988)

14 ταινίες για να δεις σήμερα στην τηλεόραση | Παρασκευή

Αυτές είναι οι ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ (14) ταινίες στην τηλεόραση που μπορούμε να δούμε σήμερα (Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021). Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε κάποιες να προσέξετε  – διαβάστε τα σχόλια του cityportal (Γιατί να δω ή να μην δω την ταινία). Αλλά υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες ταινίες – το cityportal καθημερινά σας ενημερώνει για ΟΛΕΣ τις ταινίες της ημέρας

Οι ταινίες στην τηλεόραση σήμερα

Εδώ μπορείτε να βλέπετε κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτό το άρθρο, όλες  τις ταινίες που έχουν προγραμματίσει τα τηλεοπτικά κανάλια για την τρέχουσα ημέρα πατώντας το Ταινίες στην τηλεόραση οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί

FRIDAY  movies: 14 ταινίες*

16:45 (nr) Να ζήσουν τα φτωχόπαιδα (1959) – Open


21:00 ►►► Γκαρσονιέρα για Δέκα (1981) – Mega


21:00 ►► Ο Τζάστιν και οι γενναίοι ιππότες (2013) – Open


21:50 ►► Η Θεία μου η Χίπισσα (1970) – Alpha


22:00 (-) Το πιο Λαμπρό Αστέρι (1967) – Ant1


22:00 ►►►►►► Η Νύχτα (1961)Βουλή


22:00 (nr) Οι Φλέβες Της Γης (2020) – ΕΡΤ3


23:00 ►►►►► Ο Μισισιπής Καίγεται (1988) – ΕΡΤ2 


23:00  Cruise (2018) – Open


00:30 ► Εντιμότατοι Απατεώνες (2012) – Star


02:15 ►►►► Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων (2011)Star


02:30 ►► Η Μέρα της Βαστίλης (2016) – Alpha


03:30 ►►►►►► Ιντιάνα Τζόουνς – Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού (1981)Open


04:30 ► Thunderstruck (2012) – Star


 

Αναλυτικά όλες οι  σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση
πρωταγωνιστές – υπόθεση – αξιολόγηση

16:45 (nr) Να ζήσουν τα φτωχόπαιδα (1959) – Open

Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,0/10 – 9 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος Παίζουν: Μίμης Φωτόπουλος , Κώστας Χατζηχρήστος , Μπεάτα Ασημακοπούλου, Ρίκα Διαλυνά, Χρήστος Τσαγανέας, Νίτσα Τσαγανέα Νίκος Φέρμας, Γιάννης Φλερύ (χορός) , Λίντα Άλμα (χορός) , Μανώλης Χιώτης (τραγούδι) , Μαίρη Λίντα (τραγούδι) , Κώστας Φυσσούν (κονφερασιέ)
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας εύπορος άντρας, ο Τώνης (Κώστας Χατζηχρήστος), ερωτευμένος με μια φτωχή κοπέλα (Μπεάτα Ασημακοπούλου), θέλει να την παντρευτεί παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του (Χρήστος Τσαγανέας). Ο αδερφός (Μίμης Φωτόπουλος) της κοπέλας ερωτεύεται την αδερφή (Ρίκα Διαλυνά) του Τώνη και τα δύο ζευγάρια πρέπει να καταφέρουν να μεταπείσουν τον αυστηρό πατέρα.


21:00 ►►► Γκαρσονιέρα για Δέκα (1981) – Mega

Ελληνική Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,7/10 – 214 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Ντίμης Δαδήρας Ηθοποιοί: Χρόνης Εξαρχάκος, Μπέτυ Αρβανίτη, Ανδρέας Φιλιππίδης
ΥΠΟΘΕΣΗ: Eνας φιλότιμος λογιστής στο εργοστάσιο των Σουλτάνογλου-Μουράτογλου, ο Χρόνης, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση επειδή ο γαμπρός του έκανε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα. Στην προσπάθεια του να τον βοηθήσει, νοικιάζει το σπίτι του στον ερωτύλο Απόστολο Σουλτάνογλου και ταυτόχρονα στη γυναίκα του Ντόρα, η οποία με τα πολλά έχει αποφασίσει να απατήσει τον σύζυγο της. Ο Απόστολος οδηγεί εκεί την ζωηρούλα στάρλετ Άντζελα, ενώ η Ντόρα τον συνέταιρο του άνδρα της Πέτρο Μουράτογλου. Ακολουθεί απερίγραπτο μπέρδεμα, δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση και ο Χρόνης τώρα πρέπει να αποδείξει, στην αστυνομία ότι το σπίτι του δεν είναι άντρο ακολασίας.


21:00 ►► Ο Τζάστιν και οι γενναίοι ιππότες (2013) – Open

Animation (Αξιολόγηση 6,0/10 – 5.540 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Μανουέλ Σισίλια
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τζάστιν θέλει να γίνει ιππότης απεγνωσμένα. Πράγμα δύσκολο, γιατί από τη μία είναι εντελώς ακατάλληλος και από την άλλη έχει και τον πατέρα του που ως σύμβουλος της βασίλισσας θέλει να τον δει επιτυχημένο νομικό. Αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του, ο Τζάστιν φεύγει από το βασίλειο. Δίπλα του, σ αυτή τη διαδρομή θα σταθεί η Τάλια, ένα δυναμικό και ανεξάρτητο κορίτσι, ένας παράξενος μάγος, ο Μελκιάδης, ο γόης Σερ Κλόρεξ, καθώς και τρεις καλόγεροι που θα γίνουν οι μέντορές του. Η μεγάλη πρόκληση για τον Τζάστιν δεν θα αργήσει να έρθει καθώς πριν καν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην βασιλιά, Σερ Εράκλιο που εκστρατεύει ενάντια στο βασίλειο με τον στρατό του. Αυτή η τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων από την Ισπανία, με παραγωγό τον Antonio Banderas, είναι μια ευφάνταστη ιστορία για τη φιλία, την τιμή και το θάρρος. Τοποθετημένο σε έναν μυθικό κόσμο, το Justin And the Knights of Valour προσφέρει ένα συναρπαστικό θέαμα για όλη την οικογένεια με πολλούς, διασκεδαστικούς χαρακτήρες, έντονη δράση και περιπέτεια.


21:50 ►► Η Θεία μου η Χίπισσα (1970) – Alpha

Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,0/10 – 421 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέα Μπάρκουλη, Γιώργο Μιχαλόπουλο.
Το σενάριο του Αλέκου Σακελλάριου είναι επηρεασμένο από την ταινία του Φρανκ Κάπρα “Κυρία για μια Μέρα” του 1933, το οποίο και ξαναγύρισε το 1961 με τίτλο “Η Κόμισσα και ο Γκάνγκστερ”. Η ταινία γυρίστηκε στο νησί της Ρόδου και στα Μάταλα της Κρήτης, που ήταν το επίκεντρο των χίπηδων εκείνης της εποχής.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η κυρά-Λένη, χήρα, που σπουδάζει την κόρη της στην Αμερική, εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, όπου έχει κερδίσει τη συμπάθεια του Στέφανου, ενός πλούσιου νεαρού ενοίκου του. Η κόρη της, Κάθριν, δεν ξέρει την αλήθεια για την οικονομική κατάσταση της μητέρας της. Όταν φτάνει η κόρη της μαζί με τον χίπη μνηστήρα της, Τζόνι και τον πάμπλουτο ελληνοαμερικανό πατέρα του Πιτ, ο Στέφανος βοηθά την κυρά – Λένη να κρατήσει τα προσχήματα: τη ντύνει μεγαλοκυρία, της νοικιάζει μια σουίτα και αυτή αρχίζει να κυκλοφορεί στους χώρους του ξενοδοχείου με τον αέρα αρχόντισσας, ενώ ο ίδιος τη συνοδεύει, παριστάνοντας τον ανιψιό της. Η Ελένη, ο Στέφανος και ο Πιτ αναζητούν τον Τζόνι και την Κάθριν στα Μάταλα, όπου κατέφυγαν αποφασισμένοι να ζήσουν χωρίς τα λεφτά των γονιών τους. Όταν φτάνουν όμως εκεί, μετά από μεγάλες περιπέτειες, ανακαλύπτουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, η κυρά-Λένη λέει την αλήθεια στην κόρη της αλλά δέχεται μια αναπάντεχη κληρονομιά από τον μακαρίτη άντρα της.


22:00 (-) Το πιο Λαμπρό Αστέρι (1967) – Ant1

Αισθηματική (Αξιολόγηση 4,8/10 – 479 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Κώστα Καραγιάννη Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Δέσποινα Στυλιανοπούλου.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια όμορφη κοπέλα (Αλίκη Βουγιουκλάκη) εργάζεται στην ψαραγορά και ψυχαγωγεί τον κόσμο με τα τραγούδια της. Ονειρεύεται να γίνει τραγουδίστρια και σύντομα θα εργαστεί στο νυχτερινό κέντρο του Μενεξέ (Νικήτας Πλατής). Δουλεύει μαζί με τον σπουδαστή κλασικής μουσικής (Δημήτρης Παπαμιχαήλ), με τον οποίο δεν έχει καλές σχέσεις. Αγνοεί ότι η επιτυχία της οφείλεται, εν πολλοίς, στον στιχουργό των τραγουδιών της που δεν είναι άλλος από τον συγκεκριμένο σπουδαστή. Εκείνος πεισμώνει και αποφασίζει να παντρευτεί μια άλλη κοπέλα (Μαίρη Ιωαννίδου), κόρη ενός πλούσιου οικογενειακού φίλου (Σταύρος Ξενίδης)


22:00 ►►►►►► Η Νύχτα (1961)Βουλή

Δράμα (Αξιολόγηση 8,1/10 – 16.089 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Μικελάντζελο Άντονιόνι Πρωταγωνιστούν: Ζαν Μορό, Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, Μόνικα Βίτι, Μπέρναρντ Βίκι.
Γιατί να δω ή να μην δω την ταινία
Γυρισμένη σε τοποθεσίες στο Μιλάνο, η ταινία αναφέρεται σε μια μέρα της ζωής ενός παντρεμένου και άπιστου ζευγαριού και στην επιδείνωση της σχέσης τους.Το 1961, Η Νύχτα έλαβε τη Χρυσή Άρκτο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου (πρώτη φορά για ιταλική ταινία), καθώς και το Βραβείο Νταβίντ ντι Ντονατέλο για τον Καλύτερο Σκηνοθέτη. Η Νύχτα θεωρείται η μεσαία ταινία μιας τριλογίας, που ξεκινά με την Περιπέτεια και τελειώνει με την Έκλειψη.
ΥΠΟΘΕΣΗ
: Ο Τζιοβάνι και η Λίντια, ένα ζευγάρι ευκατάστατων αστών, επισκέπτονται έναν ετοιμοθάνατο φίλο και στη συνέχεια πηγαίνουν σ? ένα ανιαρό πάρτι. Καθώς η νύχτα κυλά, γίνεται όλο και πιο έντονη η απουσία επικοινωνίας ανάμεσά τους και η κόπωση ή η αδιαφορία που έχει διαβρώσει τη σχέση τους. Γυρισμένη σε τοποθεσίες στο Μιλάνο, η ταινία αναφέρεται σε μια μέρα της ζωής ενός παντρεμένου και άπιστου ζευγαριού και στην επιδείνωση της σχέσης τους. Το 1961, Η Νύχτα έλαβε τη Χρυσή Άρκτο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου (πρώτη φορά για ιταλική ταινία), καθώς και το Βραβείο Νταβίντ ντι Ντονατέλο για τον Καλύτερο Σκηνοθέτη. Η Νύχτα θεωρείται η μεσαία ταινία μιας τριλογίας, που ξεκινά με την Περιπέτεια και τελειώνει με την Έκλειψη.


22:00 (nr) Οι Φλέβες Της Γης (2020) – ΕΡΤ3

Δράμα (Αξιολόγηση 7,5/10 – 87 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Byambasuren Davaa Παίζουν: Bat-Ireedui Batmunkh, Enerel Tumen, Yalalt Namsrai ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ερντέν, πατέρας του Αμρά, είναι ο αρχηγός των τελευταίων νομάδων που αντιστέκονται στις εταιρείες εξόρυξης χρυσού στη στέπα της Μογγολίας. Μετά τον θάνατο του πατέρα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο Αμρά συνεχίζει τον αγώνα του στη μνήμη του πατέρα του, αλλά με την ευφυία και τα εργαλεία ενός 11χρονου αγοριού.


23:00 ►►►►► Ο Μισισιπής Καίγεται (1988) – ΕΡΤ2 

Βιογραφικό, ιστορικό δράμα (Αξιολόγηση 7,8/10 – 88.389 ψήφοι)
Γιατί να δω ή να μην δω την ταινία
Η ταινία είχε 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ το 1989, αποσπώντας τελικά επάξια το Όσκαρ για τη φωτογραφία του Πίτερ Μπιζιού, αλλά και 3 βραβεία BAFTA.
Σκηνοθεσία
: Άλαν Πάρκερ Παίζουν: Τζιν Χάκμαν, Γουίλιαμ Νταφόε, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Μπραντ Ντούριφ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Αμερική, 1964. Δύο πράκτορες του FBI καταφτάνουν στον Μισισιπή, όπου η ρατσιστική βία είναι σε καθημερινή διάταξη, προκειμένου να εντοπίσουν τρεις νεαρούς ακτιβιστές της NAACP (Αμερικανική Οργάνωση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εγχρώμων), έναν Αφροαμερικανό και δύο λευκούς, εξαφανισμένους κάτω από ανεξιχνίαστες συνθήκες. Πρόκειται για περιοχή όπου δρα ανεμπόδιστα η Κου-Κλουξ-Κλαν, με ισχυρή κατά τα φαινόμενα επιρροή στον ντόπιο λευκό πληθυσμό, η οποία διώκει, βασανίζει και λυντσάρει συλλήβδην ανυπεράσπιστους μαύρους, βυθίζοντας την κοινότητά τους στον τρόμο. Μια προσεκτικά εξυφασμένη συνωμοσία αποσιώπησης των γεγονότων που σφράγισαν τη μοίρα των τριών αγνοούμενων, υποκινούμενη, κατά μείζονα λόγο, από τις τοπικές αρχές, δυναμιτίζει σταθερά το έργο των ομοσπονδιακών πρακτόρων. Κι ενώ η έρευνα βαλτώνει για μέρες, λόγω αδυναμίας εύρεσης ικανοποιητικών στοιχείων, η σύζυγος του βοηθού του σερίφη σπάει απροσδόκητα τη σιωπή.


23:00  Cruise (2018) – Open

Αισθηματική ταινία δράσης (Αξιολόγηση 5,3/10 – 1.060 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σίγκελ Παίζουν: Σπένσερ Μπόλντμαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Νόουα Ρόμπινς, Τζίνο Γκαφαρέλι, Σεμπάστιαν Μανισάλκο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τζίο Φορτουνάτο είναι ένας Ιταλοαμερικανός γοητευτικός εργάτης από μια φτωχογειτονιά της Νέας Υόρκης. Προσκολλημένος στην αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ΄80 και τις περιστασιακές σχέσεις , περνά τον χρόνο του χωρίς σκοπό, μέχρι που στο δρόμο του συναντά μία καλλονή της κοινότητας. Εκείνος αποφασίζει να γυρίσει το τιμόνι της ζωής του και να ζήσει τον έρωτά του μαζί της, εκείνη όμως δεν είναι σίγουρη ότι θέλει να τον ακολουθήσει.


00:30 ► Εντιμότατοι Απατεώνες (2012) – Star

Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,7/10 – 23.010 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Μάικλ Χόφμαν Παίζουν: Κάμερον Ντιάζ, Κόλιν Φερθ, Άλαν Ρίκμαν, Τομ Κόρτνεϊ, Στάνλεϊ Τούτσι
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Χάρι Ντιν είναι ένας Λονδρέζος, που εργάζεται σε μουσείο και οργανώνει ένα πολύπλοκο σχέδιο, προκειμένου να πείσει έναν πλούσιο συλλέκτη να αγοράσει έναν ψεύτικο πίνακα του Μονέ. Για να ξεγελάσει τον αγοραστή, επινοεί μια ιστορία, με τη βοήθεια μιας κοπέλας από το Τέξας, της οποίας ο παππούς δήθεν διέσωσε τον πίνακα στα τέλη του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν το περίπλοκο αυτό σχέδιο δεν πάει και τόσο καλά, θα ξεκινήσει μια μάχη ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους. Ποιος θα πάρει τελικά τα λεφτά, ποιος τον πίνακα και ποιος την κοπέλα;


02:15 ►►►► Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων (2011)Star

Δράμα (Αξιολόγηση 7,3/10 – 211.908 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Μπραντ Φέρμαν Παίζουν: Μάθιου Μακόναχι, Ράιαν Φελίπε, Μαρίζα Τόμεϊ, Γουίλιαμ Μέισι, Τζον Λεγκουϊζάμο, Τζος Λούκας, Λόρενς Μέισον, Φράνσις Φίσερ
Γιατί να δω, ή να μη δω την ταινία;
Ενδιαφέρουσα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Κυρίως θα αρέσει σ αυτούς που προτιμούν τα δικαστικά δράματα. Ο δικηγόρος που ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με τη “συνείδηση” του – δεν το σχολιάζω αυτό. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μάικλ Κόνελι «Ο δικηγόρος με τη Λίνκολν». Τα γυρίσματα έγιναν στην πολιτεία του Λος Άντζελες καθώς η χρήση αυθεντικών τοποθεσιών για την ταινία αποτελούσε προτεραιότητα για τους δημιουργούς «Ήθελα να απεικονίσω αυτό που θεωρώ πως είναι η άλλη πλευρά του Λος Άντζελες», εξηγεί ο σκηνοθέτης Μπραντ Φέρμαν.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μάικλ Χόλερ ή Μικ, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι φίλοι του, είναι ένας πασίγνωστος και χαρισματικός δικηγόρος του Λος Άντζελες, ο οποίος χρησιμοποιεί ως γραφείο… το αυτοκίνητό του, μια Lincoln Continental. Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του υπερασπίζοντας μικροαπατεώνες, ο Μικ αναλαμβάνει απροσδόκητα μια σπουδαία υπόθεση: την υπεράσπιση ενός πλούσιου πλέιμποϊ του Μπέβερλι Χιλς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα φόνου. Η υπόθεση αρχικά δείχνει απλή και ιδιαίτερα κερδοφόρα για τον Μικ. Σύντομα όμως εξελίσσεται σε μια θανάσιμη μάχη ανάμεσα σε δύο δεξιοτέχνες της χειραγώγησης, αλλά και σε μια κρίση συνείδησης για τον Χόλερ.


02:30 ►► Η Μέρα της Βαστίλης (2016) – Alpha

Περιπέτεια (Αξιολόγηση 6,3/10 – 33.816 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουότκινς Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κέλι Ράιλι, Χοσέ Γκαρσία
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μάικλ είναι μετρ σε μικροκλοπές και ξαφρίζει τους πάντες χωρίς να αντιληφθούν τίποτα, παρά μόνο όταν είναι πλέον πολύ αργά. Μια μέρα όμως θα κάνει το μεγάλο λάθος! Κλέβει μια τσάντα, που δεν έπρεπε και μπαίνει αυτόματα στο στόχαστρο τρομοκρατών αλλά και της Interpol. Και ενώ προσπαθεί να απεμπλακεί από όλο αυτό το απίστευτο μπέρδεμα, ένας πρώην πράκτορας της CIA θα βρεθεί στο δρόμο του…


03:30 ►►►►►► Ιντιάνα Τζόουνς – Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού (1981)Open

Περιπέτεια (Αξιολόγηση 8,4/10 – 851.700 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ Παίζουν: Χάρισον Φορντ, Κάρεν Άλεν, Τζον Ρις-Ντέιβις, Άλφρεντ Μολίνα, Πολ Φρίμαν
Γιατί να δω ή να μην δω την ταινία
Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς που κυκλοφόρησε (1981). Απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς και έλαβε εννέα υποψηφιότητες για Όσκαρ, ανάμεσά τους για Καλύτερη Ταινία και Σκηνοθεσία κερδίζοντας τέσσερα σε τεχνικές κατηγορίες και ένα Ειδικό Όσκαρ για το Μοντάζ Ηχητικών Εφέ.  Η καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία της ταινίας οδήγησε στη δημιουργία τριών ακόμη ταινιών. Το 1999 η ταινία επελέγη από τη Βιβλιοθήκη του Αμερικάνικου Κογκρέσου ως τμήμα του Εθνικού Μητρώου Κινηματογράφου ως “πολιτιστικά, ιστορικά και αισθητικά σημαντική”.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Λίγο πριν ξεσπάσει ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναθέτει στον ικανότατο καθηγητή της αρχαιολογίας Ιντιάνα Τζόουνς να εντοπίσει μια πολύτιμη Κιβωτό η οποία λέγεται ότι περιέχει πράγματι τις Δέκα Εντολές που παρέδωσε ο Θεός στον Μωυσή. Ο Ιντιάνα ξεκινάει τη δύσκολη και παράτολμη περιπλάνησή του, που τον οδηγεί από το Νεπάλ μέχρι την Αίγυπτο, συντροφιά με την πρώην αγαπημένη του Μάριον. Δυστυχώς, την πολυπόθητη, μυθική κιβωτό αναζητούν επίσης και οι Ναζί, το επιτελείο των οποίων ηγείται ο αδίστακτος Γάλλος αρχαιολόγος Μπελόκ.


04:30 ► Thunderstruck (2012) – Star

Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,1/10 – 4.616 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Τζον Γουάιτσελ Παίζουν: Μπράντον Τ. Τζάκσον, Κέβιν Ντουράντ, Γουίλιαμ Ράγκσντεϊλ, Λάραμι Ντόκσο, Άντρεα Φρανκλ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μπράιαν, είναι ένας 16χρονος, που δεν μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ αλλά θέλει όσο τίποτα άλλο να μοιάσει στο αγαπημένο του αστέρι του NBA, τον Κέβιν Ντουράντ. Σε ένα παιχνίδι της ομάδας Oklahoma City Thunder, ο Μπράιαν επιλέγεται τυχαία να ρίξει ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου και να κερδίσει ένα μεγάλο δώρο, αν ευστοχήσει. Δυστυχώς όμως, ο Μπράιαν αποτυγχάνει παταγωδώς και απογοητεύεται για άλλη μια φορά. Λίγο αργότερα όμως γνωρίζει τον Κέβιν Ντουράντ και του δίνεται η ευκαιρία να εκφράσει το θαυμασμό και την επιθυμία του να μπορέσει να παίξει σαν εκείνον. Και η ευχή του πραγματοποιείται! Όταν ο Κέβιν δίνει στον Μπράιαν την μπάλα, γίνεται ένα θαύμα και οι δυο τους αλλάζουν… χαρίσματα! Έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Μπράιαν γίνεται ένας εκπληκτικός παίκτης μπάσκετ, ο καλύτερος του σχολείου του και ο Κέβιν ένας άσχετος με το μπάσκετ! Ο Κέβιν κάνει τη μία άσχημη εμφάνιση μετά την άλλη και η ομάδα του κινδυνεύει να χάσει την είσοδό της στα play offs! Οι φίλοι του Κέβιν μαθαίνουν τί έχει συμβεί και είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουν την τάξη: ο Κέβιν να ξαναπάρει το ταλέντο του πίσω και ο Μπράιαν να ξαναγίνει ο κακός παίκτης, που ήταν.


*Βαθμολογία ταινιών με βάση τις ψήφους  IMDb

►►►►►► από 8,1 και πάνω αριστούργημα
►►►►► από 7.5 έως 8 εξαιρετική
►►►► από 7 έως 7,4 πολύ καλή
►►► από 6.5 έως 6.9 καλή +
►► από 6 έως 6,4 καλή
► από 5 έως 5,9 μέτρια
(-) κάτω απο 4,9 μάλλον χάσιμο χρόνου
(nr) χωρίς βαθμολογία / για ταινίες με λιγότερες απο 100 ψήφους
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε