Θεσσαλονίκη: ΟΧΙ στη λειτουργία του delivery λόγω κακοκαιρίας από τους Διανομείς

Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων ζητά να μην λειτουργήσουν τα delivery στη Θεσσαλονίκη., λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας.

”Είναι κυριολεκτικά εγκληματικό, εργοδότες να πιέζουν συναδέλφους να εργάζονται υπό τέτοιες συνθήκες και μάλιστα το προετοιμάζουν μέρες πριν”, αναφέρουν, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Επιτροπής Διανομέων.

Από αύριο προβλέπεται σφοδρή κακοκαιρία που θα κρατήσει τουλάχιστον μία εβδομάδα. Είναι κυριολεκτικά εγκληματικό, εργοδότες να πιέζουν συναδέλφους να εργάζονται υπό τέτοιες συνθήκες και μάλιστα το προετοιμάζουν μέρες πριν! Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων θα βρίσκεται σε επιφυλακή για να καταγγείλει επώνυμα όσες εταιρείες/εργοδότες βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή συναδέλφων μας. Συνάδελφοι, να μην υποκύψουμε στις πιέσεις των εργοδοτών, να ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ την εργασία, να ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ να παίξουμε τη ζωή μας κορώνα-γράμματα για τα κέρδη των εργοδοτών και να ενημερώσουμε ΑΜΕΣΑ την Επιτροπή.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε