Θεσσαλονίκη-ΤΩΡΑ: Ξύλο μεταξύ οπαδών και πυρπολισμός οχημάτων έξω από το Χαριλάου

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε  έξω από το γήπεδο του Άρη στη Χαριλάου, το βράδυ του Σαββάτου (20/03), μεταξύ οπαδών σε ένα ραντεβού “θανάτου”.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ομάδα αγνώστων η οποία αποτελούνταν από τουλάχιστον 40 άτομα πυρπόλησε δύο (2) ΙΧ και  προκάλεσε φθορές στα τζάμια άλλων παρκαρισμένων αυτοκινήτων, που ήταν σταθμευμένα στην διασταύρωση των οδών Παπαναστασιου με Αλκμήνης,  κοντά στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Άρη.

Οι άγνωστοι φέρονται να κρατούσαν ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Από το επεισόδιο έχουν αναφερθεί και τραυματισμοί ατόμων.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στην προσαγωγή τεσσέρων ατόμων. Να σημειωθεί ότι οι έρευνες στην περιοχή της Χαρίλαου συνεχίζονται και αυτήν την ώρα. 

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε