Λουράντος: «Δεν παραλαμβάνουμε τα self test, ας πάνε σούπερ μάρκετ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες εντάσεις  μεταξύ των φαρμακοποιών και του Υπουργείου Υγείας, μετά την κυβερνητική εξαγγελία για τα self test για τον κορωνοϊό, καθώς ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κωνσταντίνος Λουράντος δηλώνει πως οι συνάδελφοί του δε θα παραλάβουν τα τεστ αν δεν υπάρξει συμφωνία του Συλλόγου, ο οποίος θέτει σειρά αιτημάτων, με την πολιτεία.

“Ο ΦΣΑ δε θα πάρει τα τεστ στα φαρμακεία”

«Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, αποφάσισε να μην πάρει τα τεστ στα φαρμακεία. Να τα διαθέσει το κράτος όπου θέλει, να τα κάνει με όποιο τρόπο θέλει, εάν δε μας διευκρινίσει με ποιο τρόπο θα μας τα φέρει και πώς θα τα δώσουμε και αν δεν απαγορεύσει, ρητώς, το να γίνονται μέσα στο φαρμακείο», ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» του Τ/Σ Kontra, και στους δημοσιογράφους Γιώργο Σιαδήμα και Βασίλη Σκουρή.

Το πλαίσιο που ζητείται «πρέπει να καθορίζει την προμήθεια από τα φαρμακεία αυτών των τεστ, με ποιο τρόπο θα γίνεται, και τη διανομή τους στους πολίτες», ειδάλλως «εμείς δεν παραλαμβάνουμε τίποτα», επέμεινε, ενώ απαντώντας στο ερώτημα πού θα πάνε τα τεστ σε αυτή την περίπτωση, σχολίασε «ας πάνε σούπερ μάρκετ»!

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε