Πέθανε ο Μπόρις Μουζενίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε νοσοκομείο της Μόσχας τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Μπόρις Μουζενίδης, από ανακοπή καρδιάς, λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης: Χ. Θεοχάρης για την απώλεια του Μ. Μουζενίδη: Πρωτοπόρος, εργάστηκε σκληρά για τον ελληνικό τουρισμό

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Money-Tourism, ο ιδρυτής του ομίλου Μουζενίδη, ταξίδεψε στην Μόσχα πριν από δύο εβδομάδες για την διεθνή έκθεση Τουρισμού MITT. Αμέσως μετά την έκθεση ένιωσε τα πρώτα ήπια συμπτώματα κορωνοϊού και για το λόγο αυτό, αρνήθηκε να μπει σε νοσοκομείο. Δυστυχώς τα συμπτώματα χειροτέρευσαν και χθες το βράδυ εσπευσμένα εισήχθη σε νοσοκομείο της Μόσχας. Δυστυχώς τα ξημερώματα απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς, καθώς είχε και στο παρελθόν καρδιολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Μουζενίδη εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του ιδρυτή και Προέδρου του Ομίλου

Ο Μπόρις Μουζενίδης, ήταν επικεφαλής ομίλου επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Mouzenidis Travel γραφείο Ταξιδίων, Τουριστικές & Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΑΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη
Ellinair Ανώνυμη Αεροπορική Εταιρελία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Cargo Service & Pepresentations MON/PH ΕΠΕ, εταιρία διεθνών μεταφορών
GrekoDom Development Ανώνυμη Κατασκευαστική Μεσιτική Εμπορική Εταιρία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη
Μουζενίδης Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε