Υπόθεση Λιγνάδη: H συνέντευξη-μαρτυρία του Χρίστου Χ. "Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη κι όμως αληθινή και τραγική είναι η μαρτυρία του Χρίστου Χ. για την απόπειρα βιασμού και αποπλάνησης του από τον Δημήτρη Λιγνάδη, σε ηλικία 15 ετών.

Ο Χρίστος Χ. σε συνέντευξη που έδωσε στο ereportaz.gr και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικολετάκη , περιγράφει μεταξύ άλλων τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε  σε ένα δωμάτιο “παρακμιακού ξενοδοχείου” στο οποίο τον παρέσυρε ,όπως καταγγέλλει ,ο Λιγνάδης.

Να σημειωθεί ότι ο καταγγέλων συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο  των νέων μαρτύρων οι οποίοι αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημέρες για κατάθεση  στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

“Σκόρπιζε το κακό”

Ο ίδιος αναφέρεται στη μέθοδο που μεταχειριζόταν ο Λιγνάδης για να προσεγγίζει ανήλικους.  Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ” Σκόρπιζε το κακό. Διάλεγε άτομα για να επιβεβαιώνεται. Άτομα φτωχά, που δεν είχαν να φάνε, άτομα κατώτερα για να αισθάνεται καλύτερα αυτός”.

Ο Χρίστος Χ. αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα επί χρόνια με αποκορύφωμα μία απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε αργότερα. Στη συνέντευξη του δήλωσε “με μπλόκαρε ως άνθρωπο, μπλόκαρε την σεξουαλικότητά του…απέκτησα φοβίες”.

Πηγή:ereportaz.gr

Διαβάστε επίσης-Λιγνάδης: Και τέταρτη καταγγελία για βιασμό.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε