Ρουκ Ζουκ: Τσιόδρας, Παπανδρέου και άλλα ονόματα έκπληξη, οι νέοι υπουργοί της ΝΔ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Aνασχηματισμός στην παρούσα κυβέρνηση, με την προσθήκη νέων προσώπων σε καίριες υπουργικές θέσεις πραγματοποίησε όχι ο Πρωθυπουργός της χώρας αλλά μία παίκτρια στο τηλεπαιχνίδι του “ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ” με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι 5 νέοι Υπουργοί της ΝΔ!

Η τελευταία ερώτηση ζητούσε από την παίκτρια να αναφέρει τα ονόματα πέντε υπουργών της σημερινής κυβέρνησης. Όμως, η διαγωνιζόμενη δεν είχε ιδέα από που να αρχίσει και η παρουσιάστρια προσπάθησε με κάθε τρόπο να την βοηθήσει.

«Ο Παπανδρέου έχει πάρει κάτι;» ήταν η πρώτη διστακτική ερώτηση της παίκτριας προς την Ζέτα Μακρυπούλια για να λάβει την απάντηση: «Ο Παπανδρέου δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και τώρα έχουμε την κυβέρνηση αυτή» . Η δεύτερη απορία που εξέφρασε η παίκτρια ήταν αν υπουργός της κυβέρνησης είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας.

«Αχ, ο γλυκός μου δεν είναι υπουργός είναι επιδημιολόγος», απάντησε η παρουσιάστρια, η οποία αποφάσισε να φανεί πιο «δημιουργική» στις ερωτήσεις της για να βοηθήσει τη διαγωνιζόμενη. «Οι χανούμισσες τι χορεύουν;» ρώτησε την παίκτρια, προκαλώντας την να κάνει το συσχετισμό ανάμεσα στον χορό της κοιλιάς και τον Βασίλη Κικίλια. Μάταια, όπως αποδείχθηκε.

Ο διάλογος του “ανασχηματισμού”

-Να βάλω τον Τσίπρα.
-Ο Τσίπρας πως σου ήρθε;
-Επειδή χορεύουν τσιφτετέλι
-Και τι σχέση έχει το τσιφτετέλι με τον Τσίπρα; Α, από το τσι, αλλά ο Τσίπρας είναι ΣΥΡΙΖΑ.
-Πως λέγεται αυτός ο χορός συγκεκριμένα;
-Οριεντάλ.
-Αλλιώς.
-Είναι ο χορός κάποιου σημείου.
-Της κοιλιάς.
-Μείνε στην κοιλιά και κάπως έτσι θα δημιουργήσουμε ένα όνομα που τυγχάνει να είναι του υπουργού Υγείας που λέγεται.
Κόλιας.
-Κόλιας δεν λέγεται.
-Κικίλιας.

Δείτε όλους τους νέους “Υπουργούς” της ΝΔ στο βίντεο που ακολουθεί!!

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε