Συνάντηση Δένδια-Ερντογάν στην Άγκυρα την Πέμπτη (15/04)

Συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας την Πέμπτη (15/04), σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

«Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά την παραμονή του στην Άγκυρα, την Πέμπτη, 15 Απριλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan.

Η συνάντηση έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα στις 15.00 ώρα Ελλάδας».

Προκλητικές δηλώσεις πριν την συνάντηση

Προκλητικός για άλλη μια φορά εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν, με δηλώσεις που αφορούν την Κύπρο, λίγες ώρες πριν την συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα το απόγευμα της Πέμπτης.

«Τώρα μπορούμε να κάνουμε από κοινού σεισμολογικές έρευνες με τη Λιβύη και μπορούμε να κάνουμε επίσης και γεωτρήσεις. Εξ αιτίας αυτού έχει ενοχληθεί η Ελλάδα επειδή δεν έχουν τα μέσα. Δεν έχουν τα δικαιώματα που έχουμε εμείς σε αυτή την περιοχή», είπε.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε