Κώστας Σπυρόπουλος: Ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο για πέμπτη μέρα νοσηλεύεται με κορονοϊό ο Κώστας Σπυρόπουλος. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Το Πρωινό η κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι σοβαρή.

“Είναι σε σοβαρή κατάσταση ο άνθρωπος. Παλεύει για να μην διασωληνωθεί. Δεν έχει διασωληνωθεί ακόμα. Η κατάστασή του είναι σοβαρή. Υπάρχει μία πνευμονία που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν. Έχει κορονοϊό και του το γύρισε σε πνευμονία. Παίρνει φουλ οξυγόνο, είναι στα μέγιστα η ποσότητα του οξυγόνου που του χορηγείται. Οι δικοί του άνθρωποι εύχονται και προσεύχονται να τα καταφέρει και να μην διασωληνωθεί”, είπε ο παρουσιαστής.

Υπενθυμίζεται ότι και η Χριστίνα Πολίτη, η σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου, νοσεί από κορονοϊό και πως είναι ασυμπτωματική.

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε