Resident Evil: Infinite Darkness-Πρώτο trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς του γνωστού παιχνιδιού  

Η τηλεοπτική μεταφορά της γνωστής Ιαπωνικής σειράς παιχνιδιών τρόμου της Capcom, «Resident Evil», έχει το πρώτο της trailer, το οποία μας συστήνει στους χαρακτήρες του. Στο «Resident Evil: Infinite Darkness», το οποίο θα μεταφερθεί σε anime μορφή και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, μια επίσκεψη στον Λευκό Οίκο παίρνει μία άσχημη τροπή.

Στα τέσσερα επεισόδια της σειράς, ο ομοσπονδιακός πράκτορας, Leon S. Kennedy, βρίσκεται ανάμεσα στους προσκεκλημένους στον Λευκό Οίκο, οι οποίοι πρέπει να ερευνήσουν μία παράνομη πρόσβαση σε διαδικτυακά έγγραφα του Προέδρου των ΗΠΑ. Την ίδια ώρα, η έτερη πρωταγωνίστρια, Claire Redfield, επικεντρώνει την προσοχή της σε μία ζωγραφιά, που δείχνει μολυσμένους ανθρώπους, και αρχίζει τη δική της έρευνα πάνω σε αυτό το στοιχείο. Η πτώση, όμως, του ρεύματος στον Λευκό Οίκο θα οδηγήσει του πάντες στο «αιώνιο σκοτάδι».

Το βασικό σκηνικό των παιχνιδιών της σειράς περιλαμβάνει διάφορους επιζώντες, σε έναν κόσμο γεμάτο από τέρατα και ζόμπι, που έχουν «δημιουργηθεί» από το βιολογικό όπλο της Umbrella Corporation. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1996 ενώ το τελευταίο μέχρι στιγμής, «Resident Evil Village», κυκλοφορεί στις 7 Μαΐου.

Το franchise αυτό έχει μεταφερθεί και κινηματογραφικά με έξι ταινίες και την Milla Jovovich στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, το Netflix ετοιμάζει την ανανέωση της σειράς αυτής ταινιών, μία νέα live-action ταινία, το «Resident Evil: Welcome to Raccoon City».

Δείτε το trailer της σειράς παρακάτω:

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε