Aντώνης Ρέμος & Emigre Tour!!

Aντώνης Ρέμος & Emigre Tour!!

Αναμφισβήτητα ο κορυφαίος σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής της τελευταίας 10ετίας. Με πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών επιστρέφει για ακόμη μια φορά, σε μια μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα, για να αποδείξει ότι εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε φέτος το χειμώνα με την παράσταση Night & Day, στο Αθηνών Αρένα, την οποία παρακολούθησαν 100.000 θεατές μέχρι σήμερα, ο Αντώνης Ρέμος, αναδεικνύεται στον απόλυτο νικητή της φετινής σεζόν παρουσιάζοντας αυτό το καλοκαίρι ένα διαφορετικό προφίλ με συνοδοιπόρους τους ικανότατους Émigré. Οι Émigré.έκαναν αισθητή την παρουσία τους το 2004, με το πρώτο τους album «Σήμερα», λανσάροντας μια νέα πρόταση στον χώρο της ελληνικής pop σκηνής.
Τριάντα πόλεις στην ηπειρωτική αλλά και την νησιώτικη Ελλάδα θα φιλοξενήσουν μία μοναδική μουσική παράσταση, μία υπέροχη συναυλία. Μία άρτια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με την υψηλότερη ποιότητα ήχου και εικόνας. Ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο με τα νέα του τραγούδια από τον καινούριο δίσκο του με τίτλο «Αλήθειες και Ψέματα» που έχουν ήδη αγαπηθεί καθώς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.
«Έτσι ξαφνικά», «Τι ήμουνα για σένα», «Νύχτες μοναξιάς», «Μείνε», «Ποιο κορμί σε ταξιδεύει», «Με την πόρτα ανοιχτή», «Εμείς», «Το κέρμα», «Ήτανε λάθος μου», «Έλα να με τελειώσεις», «Μα δεν τελειώσαμε», «Εγώ είμαι εδώ», «Μη φύγεις», «Θα ’πρεπε», «Που να ΄σαι», «Μείνε λίγο στη γραμμή», «Τρέμω», «Καρδιά μου μην ανησυχείς», «Ποτέ», «Έχω εσένα», «Εκατό φορές κομμάτια» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα γεμίσουν τις νύχτες του φετινού καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε