MasterChef: Αποχώρησε η Λία- Η τελική δεκάδα (BINTEO)

Ο Παύλος και η Λία αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef 5, στο  επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Οι δυο τους, είχαν στη διάθεσή τους μία ώρα και 45 λεπτά για να ετοιμάσουν πιστά αντίγραφα των πρωτότυπων τεσσάρων πιάτων που τους είχε ετοιμάσει ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.

Η Λία δεν «έστησε» κανένα από τα πιάτα και αποχώρησε από το MasterChef, με τον Παύλο να επιστρέφει στο σπίτι του ριάλιτι για να συνεχίσει την πορεία του στον διαγωνισμό. Οι κριτές δεν μπήκαν στη διαδικασία να βαθμολογήσουν την προσπάθειά της.

«Τα παράτησα, μέχρι εδώ ήμουν. Μου πήγαν πολλά πράγματα στραβά και είπα ”θα το πάω αυτό το πράγμα στον Χαραλαμπόπουλο;», δήλωσε η Λία, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Κρίμα που η τελευταία εικόνα που αφήνω είναι ότι τα παράτησα την τελευταία στιγμή», προσέθεσε.

«Ήταν κρίμα που δεν έφερες κάτι. Εσύ και ο Παύλος είστε τα δυο παιδιά που εξελίχθηκαν όσο κανένα άλλο μέσα στον διαγωνισμό. Να είσαι υπερήφανη για την εξέλιξη που είχες εδώ μέσα, να κρατήσεις τα θετικά», της είπε ο κ. Χαραλαμπόπουλος. «Θα μου λείψει πολύ η Λία», δήλωσε ο Παύλος.

Πλέον, στο σπίτι του παιχνιδιού απομένουν οι εξής 10 παίκτες: Παναγιώτης, Ανούς, Μαργαρίτα, Τζιοβάνι, Μαρίνα, Ιωάννης, Νίκος, Διονύσης, Αλέξανδρος, Παύλος.

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε