Φουρθιώτης: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα - Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα ασκήθηκε κατά του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Ειδικότερα, διώκεται για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας σε διακεκριμένη παράβαση του νόμου περί όπλων και για ηθική αυτουργία σε έκρηξη.

Διαβάστε επίσης: Σύλληψη Φουρθιώτη: Τι φέρεται να ομολόγησαν τα δύο άλλα άτομα – Βίντεο από την προσαγωγή

Επίσης διώκεται για τα εξής πλημμελήματα: Σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία, Ηθική αυτουργία σε κατοχή εκρηκτικών, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα εκβίασης, ψευδής καταγγελία, πρόκληση για την τέλεση αδικήματος.

Αναφορικά με άλλους τρεις κατηγορούμενους που εμπλέκονται στην υπόθεση, ασκήθηκε δίωξη κατά περίσταση για: τρία κακουργήματα: απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και διακεκριμένη παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επίσης για τα εξής έξι πλημμελήματα: Σύσταση συμμορίας, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, οπλοκατοχή, κατοχή εκρηκτικών, διακεκριμένη φθορά, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγούνται στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε