Καινούργιου,Τσαγκρίδης και Κοκλώνης για φαγητό στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Τα καταστήματα εστίασης άνοιξαν ξανά μετά από 6 μήνες και υποδέχτηκαν τον κόσμο που ήθελε να πιει τον καφέ του και να κάτσει επιτέλους για φαγητό. Ανάμεσά τους, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης οι οποίοι επέλεξαν να βγουν κι αυτοί έξω. Μαζί τους και ο κολλητός φίλος της Κατερίνας, ο Νίκος Κοκλώνης!

Η παρουσιάστρια του “Ευτυχείτε” και ο γοητευτικός νεαρός εφοπλιστής λατρεύουν το φαγητό και μία από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι να πηγαίνουν σε καλά εστιατόρια και να δοκιμάζουν ιδιαίτερα και ξεχωριστά πιάτα. Έτσι και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, το ζευγάρι μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη βρέθηκαν σε ένα άκρως κοσμοπολίτικο εστιατόριο στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Στο βίντεο μάλιστα που ανάρτησε και η Καινούργιου και ο Κοκλώνης ως story στο Instagram, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο Νίκος προσπαθεί να γίνει vegetarian, αν και ο ίδιος δε φάνηκε να του πολυαρέσει τελικά η ιδέα. “Δυο μέρες ακόμα θα αντέξω” είπε με αμφιβολία ο Νίκος Κοκλώνης.

Μια πιο ουδέτερη και σιωπηλή στάση στην όλη βίντεο-συζήτηση κράτησε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Άλλωστε δεν είναι μαθημένος να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες όπως οι δύο παρουσιαστές.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε