Ανακοινώθηκε το Enola Holmes 2 με τους Millie Bobby Brown και Henry Cavill

Η κινηματογραφική συνέχεια του Enola Holmes «έκλεισε», με τους δύο πρωταγωνιστές, Millie Bobby Brown και Henry Cavill, να επιστρέφουν στους ρόλους της Enola και του Sherlock Holmes αντίστοιχα. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το παρακάτω tweet του λογαριασμού του Netflix.

Στην πρώτη ταινία, που προβλήθηκε το 2020, η Brown ενσάρκωσε το νεαρότερο μέλος της οικογένειας των Holmes, που μεγάλωσε στην επαρχία με την μητέρα της, Eudora (Helena Bonham Carter), με αντισυμβατικές μεθόδους οι οποίες αποδείχθηκαν χρήσιμες όταν η μικρή έμεινα μόνη της στα 16α γενέθλια της. Την ίδια ώρα, ο έτερος αδερφός, Mycroft (Sam Claflin), και ο Sherlock προσπαθούν ανεπιτυχώς να τη βάλουν σε ένα «καλούπι».

Στη 2η ταινία, που θα βασιστεί στις ιστορίες της συγγραφέως Nancy Springer, που έγραψε τη σειρά βιβλίων Enola Holmes, επιστρέφει ο Harry Bradbeer ως σκηνοθέτης και ο Jack Thorne σε ρόλο σεναριογράφου.

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε