ΠΑΟΚ Action: Ενέα Μιχάι και Χρήστος Τζόλης γέμισαν με δώρα την «Παιδική Ομπρέλα»

Το διαχρονικά κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μέσω του PAOK Action προχώρησε σε νέα δωρεά, με σκοπό την ενίσχυση και τη βελτίωση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών προς τα μικρά παιδιά του Δήμου Παύλου Μελά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ενέα Μιχάι και ο Χρήστος Τζόλης βρέθηκαν στην «Παιδική Ομπρέλα» του Δήμου Παύλου Μελά (η οποία έχει έδρα στην Ευκαρπία) και παρέδωσαν στην κοινωνική δομή σημαντικό και απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και αναλώσιμα υλικά με σκοπό τη βελτίωση των λειτουργικών αναγκών και των υπηρεσιών της δομής.

Τους δύο ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, με τους οποίους ξεναγήθηκαν στους χώρους της δομής. Τους Μιχάι και Τζόλη περίμεναν πολλοί μικροί φίλοι της ομάδας του ΠΑΟΚ οι οποίοι προσέφεραν με τη σειρά τους τα δικά τους δώρα στους δύο αθλητές. Από τη μεριά τους οι δύο εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν δίστασαν να μοιράσουν πολλά ασπρόμαυρα δώρα, χαμόγελα αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί με τα μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος του Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης δήλωσε τα εξής:

η «Παιδική Ομπρέλα» προσπαθεί να δημιουργήσει ίσες ευκαιρίες, κοινές αφετηρίες, να αμβλύνει ανισότητες μεταξύ των παιδιών και των ευπαθών ομάδων και ο ΠΑΟΚ –μέσα από την πολύ σημαντική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο– ήρθε να καλύψει και να ενισχύσει το έργο και την αποστολή της δομής με αυτή την ιδιαίτερα πολύτιμη δωρεά.

Για άλλη μια φορά θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία της και στέκεται έμπρακτα αρωγός στο κοινωνικό έργο του δήμου μας».

Από τη μεριά της, η Αντιδήμαρχος Χαρά Αμανατίδου ανέφερε τα παρακάτω:

«Είναι γεγονός ότι η «Παιδική Ομπρέλα» όλο αυτό το διάστημα έχει τη συγκινητική υποστήριξη επιχειρηματιών και χορηγών. Και εδώ είναι που έρχεται το ιστορικό σωματείο του ΠΑΟΚ να αποδείξει ότι η «μπάλα» δεν παίζεται μόνο μέσα στις 4 γραμμές ενός γηπέδου, αλλά κι έξω από αυτές. Κι εκεί, αν μου επιτρέπεται, όλοι οι αγώνες είναι ντέρμπι και ο ΠΑΟΚ με πρωτοβουλίες σαν την πρόσφατή του επίσκεψη στη δομή μας, αποδεικνύει ότι είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ εκτός γηπέδων».

Ενέα Μιχάι και Χρήστος Τζόλης ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της «Παιδικής Ομπρέλας» και για τις δράσεις που αναπτύσσει με σκοπό την προστασία του «παιδιού».

Στη συνέχεια αποχώρησαν, έχοντας όμως προσφέρει μεγάλη χαρά σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους.

Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν στον ΠΑΟΚ “για εμάς το ποδόσφαιρο είναι απλά η αφορμή”.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε