Τζέημς Καφετζής: Σε 2-3 μήνες δε θα με θυμάται κανείς - «Επίθεση» στη Μαλέσκου: «Έχετε εμπάθεια στο πρόσωπό μου» (BINTEO)

Η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρέα της φιλοξένησαν σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου ζωντανά τον James Καφετζή που αποχώρησε οικειοθελώς από το φετινό Survivor 4 και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο James Καφετζής, μιλώντας στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι «Σε 2-3 μήνες δε θα με θυμάται κανείς, οπότε θέλω μέχρι τότε να έχω χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητα μου για καλό σκοπό».

Και εξήγησε για τη συνεργασία που πρότεινε στο Χαμόγελο του Παιδιού. Και τη δημοπρασία προσωπικών του πραγμάτων από το παιχνίδι για καλό σκοπό, μέσα από το instagram.

Παραδέχτηκε «Είμαι μαμάκιας», ενώ για τα σχόλια, «Πρίγκηπας», «Κοκκινοτρίχης»,«Σάπια ντομάτα», απάντησε «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων».

Αποκάλυψε ότι τώρα που είναι έξω, δεν παρακολουθεί τα επεισόδια του Survivor, ούτε τον ενδιαφέρει και το τί γίνεται στο παιχνίδι: «Δεν με καίει να μάθω τί γίνεται, ενημερώνομαι στο twitter».

Μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση του με το Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλη.

Ακολούθησε σχολιασμός στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρέα με τον James, όπου ανέβηκαν οι τόνοι της συζήτησης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, με άκρως επιθετική διάθεση, μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί από τις εκπομπές που αναφέρονταν όλο αυτό το διάστημα με αρνητικά σχόλια απέναντι στον ίδιο.

Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς “κάρφωσε” την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τη ότι “έκοβε” πολλά στο μοντάζ, από όσα έλεγε, με τρόπο που, όπως είπε, άλλαζε το νόημα των λεγομένων του, ενώ για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είπε:

“Είδα υλικό. Και είδα πώς βγάζατε εμπάθεια στο πρόσωπό μου. Για αυτό και η οικογένειά μου ενοχλήθηκε. Στεναχωρήθηκε και σταμάτησε να σας παρακολουθεί”.

Με αυτά τα λόγια ο Τζεϊμς Καφετζής επιτέθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο πάνελ της για τα σχόλια που έκαναν κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο παιχνίδι. Ειδικά σχολίασαν την αληθινή φιλία του με το Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητες τις παραπάνω κατηγορίες και είπε με έντονο ύφος στον Τζέιμς: “Είσαι άδικος απέναντι μας. Με στεναχώρησες. Δεν είχαμε καμία εμπάθεια. Δεν έχουμε προσωπικά. Δεν έχω τέτοιο χαρακτήρα. Φέρθηκα τόσο εγώ αλλά και η εκπομπή μου με σεβασμό. Δεν απολογούμαι… το ξεκαθαρίζω. Θα σου ευχηθούμε τα καλύτερα”.

Λίγο μετά ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε άρον άρον από το πλατό, μέσα σε κλίμα έντονης αμηχανίας.

Το twitter στάθηκε στο πλευρό του «Πρίγκηπα» Τζέημς:

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε