MasterChef: Φιναλίστ βρίζει τον ΠΑΟΚ στο Facebook

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το φετινό Master Chef με δύο παίκτες να διεκδικούν το χρυσό έπαθλο, τη Μαργαρίτα και το Διονύση. Ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής θα προβληθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Πριν λίγο καιρό, ο Διονύσης πανηγύρισε την παραμονή του στο ριάλιτι εντελώς… ποδοσφαιρικά, αποκαλύπτοντας ότι μέσα από την μπλούζα του φορούσε φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Διονύσης είναι παθιασμένος με την ομάδα του και όπως προέκυψε μαγείρευε συνέχεια με την ερυθρόλευκη φανέλα κάτω από την ποδιά του MasterChef.

Φαίνεται, όμως πως έχει υπάρξει και λίγο πιο εκδηλωτικός απ’ ότι θα έπρεπε στο παρελθόν.

Στο προφίλ με όνομα Dionisios Sarakinis, που φέρεται να είναι δικό του καθώς υπάρχουν  πολλές προσωπικές φωτογραφίες, υπάρχει μία ανάρτηση υβριστική προς τον ΠΑΟΚ.

Αφορμή; Ένας αγώνας βόλεϊ.

Η ανάρτηση του Διονύση, του φιναλίστ του φετινού MasterChef που διεκδικεί μαζί με τη Μαργαρίτα το έπαθλο, έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια.

ΠΗΓΗ: sportime.gr

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε