Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το MasterChef 6! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το MasterChef 5 να μην έχει τελειώσει ακόμη ωστόσο, πριν καλά – καλά ο 5ος κύκλος φτάσει στο τέλος του, το Star ανακοίνωσε ότι το MasterChef 6 είναι γεγονός και μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους!

Οι επίδοξοι σεφ δεν έχουν παρά να μπουν στο masterchef.star.gr και να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής, απαντώντας στο εξής μήνυμα στην ιστοσελίδα:

«Ο 6ος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής έρχεται για να αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα Master Chef.

Αν δεν σου αρκεί μόνο να το βλέπεις αλλά θέλεις να το ζήσεις κι εσύ η επιλογή είναι μία.

Δήλωσε συμμετοχή!».

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Τετάρτη 9 Ιουνίου, θα πέσει η αυλαία του φετινού MasterChef. Ο Διονύσης και η Μαργαρίτα θα ριχτούν για τελευταία φορά στη μάχη της κουζίνας για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του τελικού.

 

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε