Τροχός της Τύχης: Νέα παρουσιάστρια στο πλευρό του Πολυχρονίδη

Μια νέα εντυπωσιακή συμπαρουσιάστρια θα βρεθεί στον “Τροχό της Τύχης”, πλάι στον Πέτρο Πολυχρονίδη, καθώς η Βάλια Χατζηθεοδώρου δε θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο δημοφιλή παιχνίδι του STAR.

Η παραγωγή του καναλιού είχε μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία της αυτά τα δύο χρόνια στο παιχνίδι αλλά ήταν καιρός για έναν αέρα ανανέωσης. Το STAR είχε βγει σε αναζήτηση της επόμενης κοπέλας και τελικά στόχος επετεύχθη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Love it” και συγκεκριμένα η Μάρτζυ Λαζάρου, η Νατάσα Κουβελά θα είναι η επόμενη συμπαρουσιάστρια στο παιχνίδι.

Η Νατάσα Κούβελα είναι μοντέλο και ταυτόχρονα σπουδάζει ΤΕΦΑΑ. Μάλιστα οι πρώτες εντυπώσεις από τις πρόβες και τα γυρίσματα είναι άκρως θετικές. Η ίδια δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην μικρή οθόνη και μέσα από τον Τροχό της Τύχης θα κάνει το ντεμπούτο της.

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Kouvela (@natasa_kouvela)

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε