Τσιτσιπάς: Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου

Τσιτσιπάς: Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου

Φοβερά συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Philippe Chartier του Παρισιού λίγα λεπτά μετά την τεράστια νίκη-πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έβαλε τα κλάματα λίγο πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του, με τον πατέρα του να δείχνει την αγάπη του κρατώντας την καρδιά του.

Το κοινό αποθέωσε τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών στην Ελλάδα, ο οποίος με την φωνή του να τρέμει αναφέρθηκε στον επιτυχία του:

«Έρχομαι από ένα πολύ μικρό μέρος της Αθήνας. Ήταν όνειρο να παίξω κάποια στιγμή στο Roland Garros. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το κάνω», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν τόσο έντονο στο πέμπτο σετ το πρώτο game. Ήταν το πιο σημαντικό game, έμεινα ζωντανός. Είχα το κοινό μαζί μου, το αισθάνθηκα, μου έδωσε υποστήριξη. Αισθάνθηκα ότι υπήρχε ελπίδα, να ξαναμπώ στη μάχη και να επιστρέψω. Το μόνο που είπα στον εαυτό μου ήταν να μπω στη μάχη. Αυτή η νίκη για μένα είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου μέχρι τώρα.»

Για το ότι είναι ο πρώτος Έλληνας που πηγαίνει σε τελικό τουρνουά Grand Slam υποστήριξε: «Είδα πολλούς ανθρώπους με σημαίες και χάρηκα πολύ. Χαίρομαι που κάνω περήφανη τη χώρα μου. Εγώ και η Μαρία κάναμε πολλά πράγματα για να αναβαθμίσουμε το άθλημα.»

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε