Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για την αυτοκτονία Δογιάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν τα πρώτα στοιχεία που φέρνει για τον θάνατο – μυστήριο του επιχειρηματία, Σταύρου Δογιάκη, συνιδιοκτήτη της φημισμένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 53χρονος επιχειρηματίας φέρεται να ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του. «Σαν κάτι να τον βασάνιζε τις περασμένες δέκα τουλάχιστον μέρες» λέει στο protothema.gr πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον.«Έδειχνε ιδιαίτερα στεναχωρημένος, είχε χάσει το κέφι του, ωστόσο κρατούσε πράγματα μέσα του», προσθέτει.

Σύμφωνα με ένα άλλο φιλικό του πρόσωπο, «ο Σταύρος έδειχνε τον τελευταίο καιρό σα να τον απασχολεί κάτι σημαντικό, που να τον είχε καταβάλει. Έδειχνε με την συμπεριφορά του ότι τον απασχολούσε να κλείσει εκκρεμότητες, χωρίς όμως να εξωτερικεύει σχέσεις και συναισθήματα. Πάντως είχε παρατήσει μέχρι και το γυμναστήριο ενώ όλοι οι φίλοι του ξέρουμε πόσο αγαπάει να φροντίζει το σώμα του».

Ο θάνατος του επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη έχει εγείρει πολλά ερωτηματικά. Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας o Δογιάκης αυτοπυροβολήθηκε πρώτα στο ύψος της καρδιάς, χωρίς όμως να προκαλέσει μοιραίο τραυματισμό και στη συνέχεια έδωσε τη χαριστική βολή στρέφοντας το πιστόλι στο κεφάλι.

Δεν είναι λίγοι ωστόσο οι ειδικοί (και ιδιαίτερα οι ψυχολόγοι) που αμφισβητούν μία αυτοκτονία με δύο βολές, καθώς αναφέρουν ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτοκτονίας – χωρίς μοιραίο αποτέλεσμα- οι αυτόχειρες μετανιώνουν για την πράξη τους καθώς το αίσθημα επιβίωσης υπερισχύει.

Διαβάστε τί αναφέρει η εγκληματολόγος Νατάσσα Τσουκαλά.

Σχέση Δογιάκη-Αναγνωστόπουλου;

Στο Kontra Channel στο βραδινό δελτίο ειδήσεων έγινε αναφορά πως υπάρχουν πληροφορίες ότι ο «αυτόχειρας» Σταύρος Δογιάκης που βρέθηκε νεκρός στα Γλυκά Νερά, είχε φιλική και προσωπική σχέση με τον δολοφόνο της Κάρολαιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο…

Πήγαιναν μαζί και βόλτες με το ελικόπτερο.

Μετά τη σύλληψη του πιλότου, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη, όπως λένε οι πελάτες που επισκέπτονταν το κατάστημά του.

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, αυτοκτόνησε.

Υπόθεση δολοφονίας Παπαχρήστου

Υπενθυμίζεται ότι έξω από την ταβέρνα του Δογιάκη με την επωνυμία “Κρητικός” δολοφονήθηκε ο απόστρατος αστυνομικός Σπύρος Παπαχρήστου αφού δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο αγνώστους, με πέντε σφαίρες. Επρόκειτο για μία υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο. Ο Σπύρος Παπαχρήστου ήταν κουμπάρος του Πάνου Καμμένου και του εφοπλιστή Νικόλα Πατέρα.

Ήταν πρώην ΕΚΑΜίτης ενώ πριν το θάνατό του εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας για την ευρύτερη οικογένεια Λάτση. Είχε αναλάβει ιδιαίτερα τον γιο της Μαριάννας Λάτση και την κόρη, Πάρη και Εριέττα, ενώ είχε υπό την προστασία του και τη χήρα του μπάρμπα Γιάννη.
Η ΕΛ.ΑΣ. στις έρευνές της τότε προς την κατεύθυνση ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το όνομα του τότε αστυνόμου Β’ Σπύρου Παπαχρήστου είχε εμπλακεί σε σοβαρή υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών, που κατηγορούνταν ως «εισπράκτορες» χρηματικών ποσών από «προστασίες» σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, αργότερα όμως απαλλάχθηκε τον κατηγοριών.

Δείτε το σχετικό απόσμασμα για τη δολοφονία Παπαχρήστου από την εκπομπή του Παπαδάκη, όπου αναλύει την υπόθεση ο δολοφονημένος δημοσιογράφος Καραϊβάζ.

( Από το 1:00:59)

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε